Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχή επικοινωνία του Γ. Καρασμάνη με συναρμόδιους υπουργούς και τοπικούς φορείς για την θεομηνία



Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Γιώργου Καρασμάνη πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: 
"Αν και κλινήρης από την Κυριακή το βράδυ με ίωση και πυρετό ο Γιώργος Καρασμάνης από σήμερα το πρωί είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής, και ενημερώνεται για τις μεγάλες ζημιές που προκάλεσε η χθεσινοβραδυνή θεομηνία στην Αριδαία σε δημόσιες υποδομές, καταστήματα, υπόγεια και αγροκτήματα.
Το πρωί ο πρώην Υπουργός επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον ενημέρωσε για την έκταση και το μέγεθος των ζημιών και πήρε τη διαβεβαίωση ότι:  Από κοινού με τον Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο, θα συνδράμουν  άμεσα με μέτρα στήριξης για την αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση των πληγέντων.
Παράλληλα, ο Γιώργος Καρασμάνης ενημερώθηκε και από τον Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την υποχώρηση αναχώματος, με συνέπεια να πλημμυρίσει ο Κάμπος της ευρύτερης περιοχής της Σκύδρας και των γειτονικών χωριών, και ότι δίνεται πραγματικά μεγάλη ¨μάχη¨ ώστε η ζημιά στο ανάχωμα να αποκατασταθεί.
Η χθεσινή καταστροφή επιβεβαιώνει δυστυχώς αυτό που ο Γιώργος Καρασμάνης ¨φωνάζει¨ εδώ και χρόνια: Ότι οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης θα είναι όλο και συχνότερες και όλο και πιο καταστροφικές. Και ότι πρέπει – πάση θυσία – να ενισχυθούν οι υπάρχουσες υποδομές και, παράλληλα, να δημιουργηθεί ένα ισχυρό πλέγμα ισχυροποίησης και αποτελεσματικότητας του συστήματος ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού εισοδήματος. Δράσεις τις οποίες ως Υπουργός, ορισμένες εξ αυτών είχε υλοποιήσει.
Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καρασμάνης είχε ραντεβού σήμερα το απόγευμα στις 5 με τον Αναπληρωτή Υπουργός Στέλιο Πέτσα το οποίο και ανέβαλε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Περαστικά Γιώργο σιδερένιος γρήγορη ανάρρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην μακροχρόνια διάρκεια της βουλευτική σου θητείας ΔΕΝ Εγιναν
    Το φράγμα της Καλής
    Η παράκαμψη των Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας
    Ο δρόμος Εδεσσας - Θεσσαλονικης
    Η αναβάθμιση της σιδηροδρομικης γραμμής Θεσσαλονικης - Εδεσσας - Φλώρινας
    Τώρα μετά την πλημμύρα και αρρωστος ενεργοποιήθηκες ??????
    Άστο περαστικά σου
    Θα τα καταφέρουν και ΧΩΡΙΣ εσένα και τους υπόλοιπους Βο(υ)λευτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο μπροστα είναι τεχνολογικό η ΠΕΛΛΑ που με με απλή επικοινωνία λύνονται όλα τα προβλήματά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΔPOMOΣ KAI EIΔIKA TO ΦPAΓMA EINAI TAYTIΣMENA ME THN MAKPA ΠOPEIA TOY, OΠΩΣ EINAI ΓNΩΣTEΣ OI AΛHTEIEΣ ΣE BAPOΣ THΣ ΠEΛΛAΣ.TOTE EIXEΣ ΓΛΩΣΣOΔETH ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙΣΟΥ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ TA EPΓA AYTA MΠHKAN ΣE TPAXIA YΛOΠOIHΣHΣ.
    ΓIAYTO AΣTO XAΛAPΩΣE ΚΑΙ MHN ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙΣ TIΠOTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε φορά πρίν από τις εκλογές το γραφείο σου παίρνει φωτιά και ανεβάζει αναρτήσεις για ότι συμβεί στην Πέλλα. Αυτές οι τακτικές Μαυρογιαλούρου έχουν περάσει και ο κόσμος θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς στο σπίτι σου αυτήν την φορά. Φτάνει πρέπει να το καταλάβεις και να αποσυρθείς από μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6.57 είσαι πολύ λίγος εσυ να πεις τον γερόλυκο να αποσυρθεί. Χωρίς αυτόν ο νόμος μας θα ήταν στα τάρταρα αν εξαρτιόντανε από σας με φωτό και τραπέζια. Ευτυχώς είναι αυτός ο μεγάλος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά και φυλάει το μαντρί από διάφορους τοξικούς. Όπως με τον οδικό άξονα έβαλε ο υπουργός Καραμανλής τον πλατεία να γεφυρώσει το κονδύλιο και να το πάει στις Σέρρες. Για να υλοποιήσει δρομο και θέλημα στους Σερραίους. Μόλις ο γερόλυκος το μοιριστηκε κατευθείαν πάτησε ποδιιι. Για αυτό σας λέω μόνο για φωτό και τραπέζια είστε οι δυο σας. Αφήστε τον γερόλυκο να υλοποιήσει τα τρέχοντα θέματα που ξεκίνησε γιατί μόνο αυτός μπορεί….

      Διαγραφή
  6. ΣIΓA ΣOY EIΠA HPEMHΣE MHN BΓAΛEIΣ AIMA KAI ΣE TPEXOYNE ΣTO NOΣOKOMEIO. OΠOIOΣ ΔIABAZEI AYTA ΠOY ANAPTA TO ΓPAΦEIO TOY ΓINETAI MΠETON APME O KOΣMOΣ ΠOY TON ΣTHPIZEI. EIΔIKA AYTO TO TEΛEYTAIO ME TIΣ ΠAPAΠOMΠEΣ TΩN 16 ΛIΓK ΠOY ANHPTHΣE EINAI ΠOY TON AΠOΓEIΩNEI KAI TON ΠAΓEIΩNEI KAI ΠAΛI ΣTHN ΠPΩTIA. ΣOY TO BAZΩ AΛΛA HPEMA XAΛAPA ΔIABAΣE TO KAI ΘA ΔIAΠIΣTΩΣEIΣ TO EPΓO THN EΠIMONH, THN AΠOTEΛEΣMATIKOTHTA KAI TO MEΓAΛEIO THΣ ΨYXHΣ TOY ANΔPOΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.