Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν για τους εκπαιδευτικούς η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους



Απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου επίσκεψης σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μνημεία και μουσεία της χώρας  οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί λειτουργοί της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Συγκεκριμένα,  η απόφαση αυτή επικυρώθηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, την περίπτωση των αναπληρωτών και των ωρομισθίων καθηγητών, η ανανέωση του Δελτίου Ελεύθερης Εισόδου είναι δυνατή εφόσον ασκούν το εκπαιδευτικό λειτούργημα. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπας και ξεστραβωθούν και μάθουν Ελληνική ιστορία οι σπουδαστές από την Βουλγαρία Σερβία Ρουμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί το παρουσιάζουν ως νέα κυβερνητική απόφαση. Αυτό ισχύει πολλά χρόνια όχι μόνο για εκπαιδευτικούς αλλά και για πολλές κατηγορίες εργαζομένων... Αν ήταν στο χέρι του Κυριάκου θα είχε τα αρχαία μαζί με του μπαμπά του στη συλλογή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει μίζερε,από το πολύ το ξήσιμο τα μάτωσες .

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.