Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση εκπροσώπου Πυροσβεστών Π. Φερεκίδη με τον Δ. Σταμενίτη



Συνάντηση με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Πέλλας, κ. Διονύση Σταμενίτη , πραγματοποίησε την Παρασκευή 13/01/2023, εκπρόσωπος του Σωματείο Πυροσβεστών - Π.Π.Υ & Συμβασιούχων Μακεδονίας , Πέτρος Φερεκίδης 

Συζητήθηκε με τον κ. Βουλευτή τα αιτήματά μας για επίσπευση της προκήρυξης, επίσης έχουμε τονίσει οτι η ενίσχυση του Π.Σ με μόνιμο προσωπικό αποτελεί αναγκαία και κατεπείγουσα συνθήκη για την λειτουργία του Πυροσβεστικου μηχανισμού. 
Για να σταματήσει η διόγκωση του προβλήματος που δημιουργεί η μεγάλη έλλειψη σε μόνιμο προσωπικό πρέπει να εκδοθεί η πρώτη προκήρυξη πρόσληψης από την δεξαμενή κυρίως των υπηρετουντων εποχικών πυροσβεστων το οποίο θα προσληφθεί με βάση τα προσόντα της αντίστοιχης κατηγορίας του χωρίς όμως ηλικιακό όριο ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στο δυναμικό του Π.Σ 

Ο κ. Σταμενίτης, δήλωσε ότι συμφωνεί και στηρίζει τις θέσεις μας και δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει με την πολιτική μας ηγεσία, προκειμένου να προωθήσει τα αιτήματα μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. MA TI EINAI AYTO; TI ΘA ΔOYME MEXPI THN HMEPA TΩN EKΛOΓΩN; AYPIO ΦΩTOΓPAΦIA ME EKΠPOΣΩΠO AΓPOΦYΛAKΩN ΓIA NEA ΠPOΣΛHΨH .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.