Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προβλήματα από την κακοκαιρία στην ΕΟ μεταξύ Πέλλας και Γιαννιτσών- Διακοπή κυκλοφορίας στον δρόμο Αρχοντικού- Γιαννιτσών (βίντεο)



Πλημμυρισμένοι δρόμοι και προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων έφερε η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε την περασμένη νύχτα και συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.
Εξαιτίας της βροχόπτωσης, αλλά και των "χειμάρρων" που δημιουργήθηκαν, ο δρόμος Μεσιανού- Γιαννιτσών, σε σημείο μεταξύ Αρχοντικού και Γιαννιτσών μετατράπηκε σε... ποτάμι, δημιουργώντας δυσκολίες στην κίνηση των οχημάτων, με αποτέλεσμα το πρωί να διακοπεί η κυκλοφορία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας. Να σημειωθεί ότι, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, είναι εξαιρετικά δύσκολη η κυκλοφορία των οχημάτων στο κομμάτι Πέλλας - Γιαννιτσών, όπου τα συσσωρευμένα νερά από την βροχόπτωση προκαλούν προβλήματα στην ομαλή και ασφαλή διέλευση των αυτοκινήτων.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μα τί λέτε βρε παιδιά αφού τον δρόμο τον έφτιαξε ο Καρασμάνης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην παραπονιούνται και πολύ. Είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους ξανά και ξανά χρόνια τώρα. Αυτούς που ποτέ δεν έκαναν για τον τόπο τίποτα. Συνεχίστε να αντιμετωπίζετε όμως τα κόμματα ως θρησκεία ή ως ομάδα και τότε μην απορήσετε όταν πνιγούμε όλοι μαζί. Ο νομός Πέλλας στάσιμος στο χρόνο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.