Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σφοδρή βροχόπτωση-χαλαζόπτωση στην πόλη της Αριδαίας – Αναστέλλουν τη λειτουργία τους το ΔΙΕΚ, ΣΔΕ και το Εσπερινό ΕΠΑΛ


Σφοδρή βροχόπτωση-χαλαζόπτωση σημειώνεται στην Αριδαία με το ΔΙΕΚ της πόλης να αναστέλλει τα μαθήματα εξαιτίας της συγκέντρωσης τεράστιων ποσοτήτων νερού και μη ύπαρξης των απαραίτητων φρεατίων και στις δύο εισόδους. 

Η ανακοίνωση του ΔΙΕΚ Αριδαίας:
Σας γνωστοποιούμε ότι λόγω ραγδαίας επιδείνωσης της βροχόπτωσης στην περιοχή ..τα μαθήματα στο ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, αναστέλλονται από τις 4 και έπειτα  για σήμερα 23-01-2023.
Τόσο η πρόσβαση όσο και η αποχώρηση από το ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ έχουν καταστεί αδύνατες λόγω συγκέντρωσης τεράστιων ποσοτήτων νερού και μη ύπαρξης των απαραίτητων φρεατίων και στις δύο εισόδους μας.

Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιδημάρχου Παιδείας Δημήτρη Γιάντση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σήμερα 23/01/2023, δεν θα λειτουργήσουν το Σ.Δ.Ε. και το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ

Βροχή και στο κλειστό της Αριδαίας!
Αποτέλεσμα της σφοδρής βροχόπτωσης ήταν να αναβληθεί και ο σχολικός αγώνας μπάσκετ των Λυκείων Αριδαίας και Έδεσσας, καθόσον το κλειστό συνεχίζει να μπάζει… νερά και μόνο κλειστό δεν είναι! 






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.