Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον υφυπουργό Τριαντόπουλο για την κρατική αρωγή στους πληγέντες από τις πλημμύρες



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συνάντησε, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τον οποίο και ενημέρωσε για τις εξελίξεις μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα στην Αλμωπία, τη Σκύδρα και κάποιες ενότητες του Δήμου Πέλλας

Ο Βουλευτής παρουσίασε την κατάσταση, τονίζοντας πως η καταστροφή σε σπίτια, καταστήματα, περιουσίες αλλά και αγροτικές εκμεταλλεύσεις είναι εκτεταμένη. Ζήτησε να εφαρμοστούν πλήρως όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε το συντομότερο δυνατό να χορηγηθούν οι απαραίτητες αποζημιώσεις στους πληγέντες.

Ήδη οι Δήμοι και η Περιφέρεια σύστησαν επιτροπές για τη συλλογή των στοιχείων που θα αποσταλούν στις υπηρεσίες κρατικής αρωγής, ώστε να ξεκινήσουν οι δηλώσεις και να προχωρήσει η διαδικασία προκαταβολών.

Από την πρώτη στιγμή, όταν ο Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε μαζί του από την Αριδαία το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Τριαντόπουλος τον διαβεβαίωσε πως η Πολιτεία θα είναι στο πλευρό των πληγέντων και, όπως ανέφερε ο Βουλευτής, οι υπηρεσίες της κρατικής αρωγής συνεργάζονται υποδειγματικά με την Περιφέρεια, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δήμους της Πέλλας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΛAKH TI EINAI AYTO ΠOY
    ΔIABAZΩ ; MA EINAI ΔYNATON MEΣANYXTA; NA ENHMEPΩNEIΣ; ΣE EIΔA ΠOY ANEBAINEΣ ΣTO BHMA ΣTIΣ TPEIΣ TA MEΣANYXTA KAI EIΔA ΣTA EΔPANA ENAN ME MOYΣI ΠPOΦANΩΣ TPIANTOΠOYΛO,TON BEΣYPOΠOYΛO KAI ΣENA NA KONTOΣTEKEΣAI ΓIA KAΠOIA ΔEYTEPOΛEΠTA KATI NA ΛETE KAI META NA ΠHΓAINEIΣ ΣTO BHMA ΓIA NA MIΛHΣEIΣ. KAI TON ENHMEPΩΣEΣ ΠAΛI ΓIA TA IΔIA; TA IΔIA; ΠOΣEΣ ΦOPEΣ; TA IΔIA O ANTIΠEPIΦEPEIAPXHΣ; TA IΔIA O ΔHMAPXOΣ; TA IΔIA OI AΛΛOI BOYΛEYTEΣ. TA MAΘAME ΣAN ΠOIHMA. MΠPABO PE MΠAΓAΣA AΦOY EBΓAΛEΣ KAI ΦΩTO MEΣANYXTA ΣTHN BOYΛH ΔEN MΠEZEΣE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάκη
    είναι σαν την φωτογραφία με τον Γεωργαντα στην βουλή και πόσες άλλες και τελευταία με φωτογραφία στο γραφείο του υπουργού και αμέσως με άλλη φωτογραφία έξω στα σκαλιά του υπουργείου με τους Σεατζιδες για να μας πεις ότι θα αποζημιωθούν όλες οι ποικιλίες και στην κατ'ιδιαν συζήτηση όλο το διάστημα με 250 ευρώ το στρέμμα.
    Έτσι όπως πάει φίλε εσύ θα μείνεις με τις φωτογραφίες και εμείς με τα ψίχουλα. Φιλαράκο το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.