Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας



Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17.30΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για το κατεπείγον των θεμάτων της συνεδρίασης (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

2. Προτάσεις για διορθωτικές παρεμβάσεις στο σχέδιο νόμου με τίτλο «Ρυθμίσεις για τα κατεχόμενα ακίνητα και άλλες διατάξεις για την ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου» (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

3. Γνωμοδότηση για τις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα προκειμένου να κατατεθούν εγκαίρως προτάσεις για διορθωτικές παρεμβάσεις στο ανωτέρω σχέδιο νόμου, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαβούλευσης η οποία λήγει στις 2.2.2023 και να ληφθεί υπόψη η γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Έδεσσας από το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς έληξε η προθεσμία 20.1.2023 και συζητείται η χορήγηση παράτασης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Έρευνα για παράνομη κοπή δένδρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απομάκρυνση του τσεπκεντζη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εκείνος με τα αφτιά τα μεγάλα που θέλει να φάει την θέση του τσεπκεντζη

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.