Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωτοχρονιά: Ξεσήκωσαν τα Γιαννιτσά οι αυτοκινητιστές από την Αξό (βίντεο)



Για άλλη μια χρονιά οι αυτοκινητιστές από την Αξό τήρησαν το έθιμο και γιόρτασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την έλευση του νέου έτους. Με τους τράκτορες σε κομβόι μπήκαν στην πόλη των Γιαννιτσών πατώντας τις κόρνες κάνοντας απίστευτο θόρυβο.

 

Βίντεο ''Συμβαίνει Τώρα'' - Αντώνης Παπαδόπουλος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. οχι μονο η μεγαλυτερη ανοησια που εχει γινει ποτε στην πολη,αλλα ξεπερναει και τα ορια της νομιμοτητας.υπαρχουν ανθρωποι ηλικιωμενοι,ανθρωποι που ειναι κλινηρεις και δεν αντεχουν την ασκοπη και εξωφρενικα δυνατη ηχορυπανση.μωρα που κλαινε τρομαγμενα απο αυτην την καφριλα που ονομασαν εθιμο.μεχρι και ζωο στον κτηνιατρο ειδα που πηδηξε απ το μπαλκονι απ το φοβο του.νομιζω οτι παρατραβηξε το αστειακι,δεν μπορει να συμβαινει αυτο το πραγμα σε μια υποτιθεται πολιτισμενη κοινωνια.δεν συμβολιζει κατι,δεν ειναι εθιμο και ουτε θα γινει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τροχαία που το ίδιο πρωί εκανε γιορτη στην πλατεία τι έχει να πει για αυτό το περιστατικό που ξεπερνά τη νομιμότητα.πως το σχολιαζει.. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι ακριβώς όμως, σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας κάνουν το γύρο της Άξου αν θέλουν. Στα Γιαννιτσά τι έρχονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.