Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περισσότερες Επιτροπές για τις πρακτικές εξετάσεις οδήγησης, αποφάσισε η Π.Ε. Πέλλας



Αυξάνονται, από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, οι Επιτροπές Δοκιμασίας Προσόντων και Συμπεριφοράς (δηλ. της πρακτικής εξέτασης), ικανοποιώντας έτσι σχετικό αίτημα των εκπαιδευτών και διευκολύνοντας την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας. Γνωρίζοντας την ανάγκη για περισσότερες πρακτικές εξετάσεις, προχωρά, από σήμερα 20-01-2023 και μέχρι τις 31-01-2023, σε πειραματικό σχεδιασμό - προγραμματισμό, ο οποίος συνίσταται σε μία Επιτροπή για την κατηγορία δικύκλων και δύο Επιτροπές για εξετάσεις επιβατικών. Οι σχολές των Γιαννιτσών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι κρατήσεις θέσεων είναι άμεσα διαθέσιμες.

Η Διεύθυνση Μεταφορών ενημερώνει, ότι τυχόν κενά που θα προκύψουν από τον ανωτέρω προγραμματισμό των Σχολών της Έδεσσας, θα αναρτώνται κάθε επόμενη ημέρα, στην πλατφόρμα των Γιαννιτσών και θα είναι άμεσα διαθέσιμες για κράτηση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πήγαμε σήμερα για μεταβίβαση και είχαν κλειδώσει τις πόρτες για ώρες επειδή κάνανε σεμινάριο.Τόσα άτομα είναι,δε μπορούσε ένας να μας εξυπηρετήσει;Τμήμα αδειών ταλαιπωρίας το καταντήσατε.Να χαίρεστε διευθυντή και προϊσταμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.