Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας



Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγοωτόπουλο συναντήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. Σε συνέχεια της κατάθεσης του αιτήματος για επαναλειτουργία Κέντρου Κατάταξης Νεοσυλλέκτων στα Γιαννιτσά _ 162 Α/Κ ΜΒΠ, μέσω επιστολής και κατάθεσης κοινοβουλευτικής ερώτησης, ο Βουλευτής Πέλλας συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας θέτοντας το ζήτημα δια ζώσης.

Ο Βουλευτής από την πλευρά του τόνισε εκ νέου ότι δεδομένης της σταδιακής κατάργησης των ΣΥΠΟ (Σημεία Υποδοχής Οπλιτών) και της ενεργοποίησης των ΚΕΝ, είναι σημαντικό να εξεταστεί η επαναλειτουργία της 162 Α/Κ ΜΒΠ ως ΚΕΝ καθώς θα αποτελέσει το μοναδικό ΚΕΝ που θα λειτουργήσει στη Βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον, ο κ. Σταμενίτης σημείωσε ότι η 162 Α/Κ ΜΒΠ διαθέτει τη δυνατότητα πλήρους υποστήριξης λόγω γειτνίασης με τη Θεσσαλονίκη, με υπηρεσίες αναγκαίες για την κατάταξη των Νεοσυλλέκτων (πχ. υγειονομικές επιτροπές, στρατολογικές υπηρεσίες κτλ) ενώ λόγω της προηγούμενης λειτουργίας της ως ΚΕΝ υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές που απαιτούν μόνο μικρές παρεμβάσεις.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι το θέμα θα εξεταστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου ώστε να διαπιστωθεί η δυνατότητα υλοποίησης του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Γεια σου παναγιωτοπουλε κομαντο. Μακαρι ολοι της βουλης να επαιρναν το 1/3 απο το ηθος του και οχι μονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Nikos Fotos είπε εάν ο Διονύσης κάνει το κέντρο θα είναι ένα έργο εφάμιλλο του νέου δρόμου Θεσσαλονίκης. Τι λες Niko μου.Σωπα. Νικολάκη τι είναι αυτό πού ξεστόμισες; κούνα λίγο το κεφαλάκι σου. Σε πληροφορώ όταν λειτουργούσε μόλις παίρνανε άδεια ντουγρου στα χωριά και στις πόλεις τους.Ούτε ένα ευρώ στην πόλη. Τ' άκουσες Νικόλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να προχωρήσει και μπράβο στον Διονύση. Είναι σίγουρο ότι θα συνεισφέρει σε διάφορους τομείς και στην οικονομία στην περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν φιλε θα προχωρήσει ο δρόμος Γιαννιτσά-Αλεξάνδρεια-Νισελι. Τοτε σίγουρα και το κέντρο νεοσυλλέκτων. Κάνε μία βόλτα στην αγορά των Γιαννιτσών και ρώτα τι συνεισέφερε στην πόλη. Μηδέν από Μηδέν =Μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Διονύση ειλικρινά τώρα το εννοείς αυτό; Δεν έχεις κάποια κοινοβουλευτική ερώτηση να κανείς για να είσαι στην επικαιρότητα κάθεσαι και λες αερολογίες για την 162 Α/Κ να επαναλειτουργήσει ως κέντρο κατάταξης νεοσυλλέκτων, σε τι θα οφελήσει αυτό στην αγορά μας. Αφού όλα τα παιδιά είναι από τα τριγύρω χωριά θα επιστρέφουν σπίτι τους. Όταν είχε γίνει αυτό παλιά δεν οφέλησε τίποτα στην αγορά ήταν μια αποτυχία μόνο βαβούρα. Λοιπόν άσε τα κέντρα και ξεκίνα να ασχολείσαι με τους αγρότες του νομου για θα σε λιθοβολήσουν τους έταξες λαγούς με πετραχήλια και δεν έκανες τπτ. Αυτά στα λέω φιλικά γιατί είμαι φίλος σου καλός από τα Γιαννιτσα. Βλέπω πάλι τον Γιωρηκα να βαρέσει την πρωτιά του αν και δεν τον θέλω καθόλου τώρα θα τον σταυρώσω γιατί βλέπω μόνο αυτός ασχολείται με τον αγρότη και φέρνει καλοδεχούμενα μαντάτα συνέχεια εσυ συνέχεια είσαι φωτό και δελτία πρόσεξε το λίγο γιατί θα υπάρξει πρόβλημα μεγάλο και θα τρέχουμε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.