Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επισκέψεις σε φορείς από την διοίκηση του δήμου Παιονίας



Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Αθανάσιο Τζούρτζο και Μαρία Παλάνη και Ευάγγελο Νίτση επισκέφτηκαν θεσμικούς φορείς που εδρεύουν στην Γουμένισσα προκειμένου να ευχηθούν για το νέο έτος και να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την λειτουργία και τις δράσεις των φορέων.

Επισκέφτηκαν διαδοχικά :

Το δασαρχείο Γουμένισσας όπου τους υποδέχθηκε ο νέος δασάρχης κ. Γεώργιος Φωτιάδης, η κ. Γεωργία Καραστογιάννη και ο κ. Γιώργος Τσαγιαννίδης.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου συναντήθηκαν με τον διοικητή του νομού πύραρχο Κώστα Τσάκαλο, τον διοικητή ΠΥ Γουμένισσας αντιπύραρχο Χρήστο Γκαντίδη, αξιωματικούς και στελέχη της υπηρεσίας.

Το ΑΤ Γουμένισσας όπου συνομίλησαν με τον διοικητή κ. Αντώνη Λιακόπουλο.

Και το Νοσοκομείο Γουμένισσας όπου συναντήθηκαν με τον διοικητή Ηλία Ζάχαρη και μέλη του υγειονομικού προσωπικού.

Υπήρξε ενημέρωση για την υπηρεσιακή κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς και εντοπίστηκαν τα σημεία στα οποία μπορεί να συνδράμει και να στηρίξει ο δήμος Παιονίας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.