Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα - Οι ταινίες AVATAR και ΜΑΡΜΑΝΤΙΟΥΚ



Οι ταινίες με τις οποίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα). 

Κυριακή 15/1 και Δευτέρα 16/1/2023, στις 6.00 το απόγευμα:
Ο ΜΑΡΜΑΝΤΙΟΥΚ. 
Κινούμενα σχέδια, στα ελληνικά. Διάρκεια: 88’. 
ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Τάκης Σακελλαρίου, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Λένα Μαραβέα, Όθωνας Μεταξάς, Βασίλης Μήλιος.
 Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει πως μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ από ένα απείθαρχο, μα αξιολάτρευτο Γερμανικό Μολοσσό στον επόμενο νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκύλων.
Κυριακή 15/1 και Δευτέρα 16/1/2023, στις 9 το βράδυ:
«AVATAR: THE WAY OF WATER»
Περιπέτεια φαντασίας. Διάρκεια: 190’. 
 Παίζουν: Jemaine Clement, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, CCH Pounder, Joel David Moore, Kate Winslet, Oona Chaplin, Edie Falco, Chloe Coleman, Jack Champion, Bailey Bass, Cliff Curtis, Michelle Yeoh. Σκηνοθεσία: James Cameron
Ο Jake Sully (Sam Worthington) και η Neytiri (Zoe Saldana) κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους). Εισιτήρια στην είσοδο της αίθουσας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.