Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας - Τα θέματα



Την Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 09:30 π.μ. συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Συμμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας οικ. Έτους 2023, σύμφωνα με την αριθμ.3747/29-12-2022 γνώμη του παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.

2 Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2022, που ενσωματώνει πλέον την αριθμ.3747/29-12-2022 γνώμη του παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.

3 Διαγραφή ή μη χρεών οφειλετών του Δήμου Αλμωπίας.

4 Έγκριση πρακτικών δημοπρασιών για την εκμίσθωση του υπ’αριθ. 1773 δημοτικού (πρώην σχολικού) αγροτεμαχίου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Εξαπλατάνου (άγονος διαγωνισμός).

5 Εισήγηση ανάθεσης σε δικηγόρο (Εξώδικη διαμαρτυρία για την ίδρυση και λειτουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς).

6 Διαβίβαση Πρακτικού για την διενέργεια φανερής, προφορικής και μειοδοτικής δημοπρασίας β’ φάσης για την μίσθωση ακινήτου (σταυλικής εγκατάστασης) – Κατακύρωση δημοπρασίας.

7 Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας/ αξιολόγησης διαγωνισμών για τις δημόσιες συμβάσεις προμηθειών- γενικών υπηρεσιών & υπηρεσιών ( συντηρήσεις) συναφών με τα αντικείμενα των προμηθειών για το έτος 2023, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 11α του Ν. 4412/2016.

8 Μετάθεση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και ημερομηνίας αποσφράγισης του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου "Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Βορεινού Δήμου Αλμωπίας".

9 Μετάθεση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και ημερομηνίας αποσφράγισης του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου "Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Τσάκων Δήμου Αλμωπίας".

10 Μετάθεση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και ημερομηνίας αποσφράγισης του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου "Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού οικισμού Χρύσας της Τοπικής Κοινότητας Τσάκων του Δήμου Αλμωπίας"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.