Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαζική η παρουσία των πολιτών στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Γιαννιτσά (φωτο)


Μαζική ήταν η χθεσινή παρουσία μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αίθουσα «Ονείρων Ζεύξη» στα Γιαννιτσά για την κοπή πίτας και την πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Πέλλας και ΟΜ Γιαννιτσών. 
Η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και η συνάδελφός της Βουλευτής Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τις οποίες καλωσόρισε και υποδέχθηκε ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργος Σγορούδης, παρουσίασαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επόμενη ημέρα της χώρας.
Τα θέματα που επικεντρώθηκαν στις ομιλίες τους τα δύο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν η ακρίβεια, η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αγρότες και οι συνταξιούχοι εξαιτίας της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης, αλλά και το σκάνδαλο των υποκλοπών το οποίο βρίσκεται στην επικαιρότητα για μεγάλο διάστημα.











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πενταπλάσιο κόσμο είχε ο Σταμενίτης προχθές στην γιορτή του στο ξενοδοχείο Πέλλα. Μια μέρα με καταρρακτώδεις βροχές και πολύ κρύο. Όλος ο Σφυριζα μια σταλιά κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοψε κατι ρε!! Ο Καστερ στον ιδιο χωρο ειχε δεκαπλασιο την ιδια μερα με τον Σταμενιτη

      Διαγραφή
    2. εσυ να δεις στην εδεσσα στην βασιλόπιτα 20 άτομα την έβγαλαν με μια πίτα

      Διαγραφή
  2. Meta.tis.ekloges.ela.na.sou.sfirixo.mazi.me.ton.stameniti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που πάτε βρε συριζαιοι με τον Σγουροδη και τον Μπαλτζη!!Βάλτε κανένα αξιόλογο άτομο να μαζέψει το κόμμα σας καμία ψήφο!Είστε εκτός τόπου και χρόνου!Έφη ετοιμάσου ο Αλέξης μετράει μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΕΚΕΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΖΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.