Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τακτική και Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας - Τα θέματαΤην Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5.00 μ.μ.(17.00’), συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1ο Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού Δήμου Αλμωπίας έτους 2023

2ο Λήψη απόφασης αναφορικά με τη μείωση τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων (Ατελής παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος)

3ο Αναπροσαρμογή τελών άρδευσης Δήμου Αλμωπίας, έτους 2023

4ο Πρόγραμμα Επικοινωνιακής Προβολής 2023 του Δήμου Αλμωπίας

5ο Λήψη απόφασης αναφορικά με : «Α) την αναγκαιότητα εφαρμογής του ρυμοτομικού σχεδίου της αριθμ. 5/92 Πράξης Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας με την καταβολή του δικαιώματος αποζημίωσης Β) τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για την αποζημίωση ιδιοκτησιών από την υπ` αριθμ. 5/92 Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας με τιμή μονάδος που προσδιορίστηκε από Συμβολαιογράφο με ανάθεση Οικονομικής Επιτροπής Γ) την έγκριση της τιμής μονάδος που προσδιορίστηκε από Συμβολαιογράφο με ανάθεση Οικονομικής Επιτροπής» (αριθ. 12/2022 Απόφαση ΕΠΟΙΖΩ)

6ο Λήψη απόφασης αναφορικά με: «Α) την αναγκαιότητα εφαρμογής του ρυμοτομικού σχεδίου της αριθμ. 5/92 Πράξης Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας με την καταβολή του δικαιώματος αποζημίωσης Β) τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για την αποζημίωση ιδιοκτησιών από την υπ` αριθμ. 5/92 Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας με τιμή μονάδος που προσδιορίστηκε από Συμβολαιογράφο για την αποζημίωση για τμήμα οδού της επέκτασης Αριδαίας, εξ` ολοκλήρου ρυμοτομούμενο για την δημιουργία της νέας περιφερειακής οδού σύμφωνα με την αρ. 5/43 διορθωτική πράξη της 5/92 Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας, στην περιοχή του ΟΤ Γ 158» (αριθ. 13/2022 Απόφαση ΕΠΟΙΖΩ)

7ο Δωρεάν παραχώρηση ή μη χρήσης του αίθουσας που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου στον Λαογραφικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Αψάλου για την διεξαγωγή προβών και θεατρικής παράστασης

8ο Καταστροφή αντικειμένων χωρίς αξία του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας

9ο Συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών έτους 2023

10ο Συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής προμηθειών - εργασιών και γενικών υπηρεσιών για το 2023.

11ο Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών, Εκποίησης, Εκμίσθωσης και Μίσθωσης Ακινήτων ή Κινητών Πραγμάτων Δήμου Αλμωπίας για το 2023.

12ο Έγκριση της με αριθ. 64/2022 Απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας περί ορισμού ορκωτών ελεγκτών για το οικονομικό έτος 2021.

Αμέσως  μετά ακολουθεί Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: 
«Ψήφιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ-Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων) οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Αλμωπίας».

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comments:

 1. παρά τις καλές προθέσεις του Δημάρχου, είχαμε μια θητεία χωρίς κανένα σημαντικό έργο στην Αλμωπία.ο δήμαρχος Μπάτσης ξέμεινε από ικανούς συνεργάτες οι οποίοι είναι απορίας άξιο πως αποδέχτηκαν τέτοιες θέσεις ευθύνης !!! Αντί λοιπόν να βρεθούν ικανοποιηθούν σημαντικά αιτήματα του τόπου ,κόντυναν, μίκρυναν τις δυνατότητες του Δήμου που έμεινε να διαχειρίζεται απλά τις υποθέσεις.
  Πήραν τις αμοιβές τους και εσυ δημότη πλήρωνε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ακριβώς έτσι, αντί να ψηλώσουμε τον πηχυ, τον κατεβάσαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.