Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρία δημότη για την αποκομιδή των απορριμμάτων στα Γιαννιτσά (φωτο)



Στα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη των Γιαννιτσών κατά την εορταστική περίοδο επισημαίνει πολίτης ο οποίος μας έστειλε και τις εικόνες. Συγκεκριμένα αναφέρει:    
''Υπέροχες εικόνες μάγεψαν για ακόμη μία χρονιά (όπως και πέρυσι, πρόπερσι κλπ) κάτοικους και επισκέπτες της πόλης των Γιαννιτσών κατά την εορταστική περίοδο.
Θαυμάστε κι εσείς κάποιες από αυτές.
Το σημαντικό είναι βέβαια ότι ο δήμος ανακυκλώνει τις γόπες. Αλίμονο. Και ότι διαφημίζει δράσεις για την καθαριότητα και την ανακύκλωση.
Για να μαθαίνουμε πόσο καλή δουλειά κάνει.
Το πιο σημαντικό? Ότι είναι εις γνώσιν των υπευθύνων. Και θα μπορούσε εύκολα να διορθωθεί.
Αλλά που να αλλάζουν τώρα το πρόγραμμα αποκομιδής...Είναι να ξεβολεύονται?''






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Πολλα ζητας ρε φιλε!! Εδω εχουμε πολεμο στην Ουκρανια, προσπαθεια ανατροπης εκλεγμενης κυβερνησης στην Βραζιλια, αυξηση της τιμης του φυσικου αεριου και του μαυρου χρυσου. Εχουμε πανδημια, ελλειψεις στα φαρμακα, μπιζνες για αφαιμαξη της ιδιωτικης περιουσιας, με τα σκουπιδια θα ασχολουμαστε; Σε λιγο εχουμε εκλογες και εσυ τον χαβα σου. Τα σκουπιδια δεν ειναι αρμοδιοτητα του Δημου αλλα των πολιτων. Γιατι να εχετε σκουπιδια; Μηπως ειστε υπερκαταναλωτικοι και κουραζετε αδικα την δημοτικη αρχη που μπηκε νωρις - νωρις σε προεκλογικη τροχια; Αντε τωρα να τους βγαλεις τα κοστουμια με τις γραβατες και να τους φορεσεις ρουχα εργασιας. Ολο κακια εισαι για τοσο ασημαντα θεματα οπως η βρωμα, η μποχα, η δυσωδια, η εμετικη διαχειρηση του κυκλοφοριακου, η ελλειψη υποδομων, οι συνεχεις διακοπες νερου κλπ. Μην εισαι παραλογος σε παρακαλω και παψε να εισαι καταγγελτικος σε μια διοικηση που τρεις τετραετιες μοχθει για το καλο σου. Δεν αντιλαμβανεσαι οτι ειμαστε η πολη του φωτος και οτι το Παρισι μπροστα μας ειναι μια συνοικια της πλακας; Ζητω η δημοτικη αρχη!! Καλα το πατε το εργο και μην αλλαζετε ροτα. Ειστε ΑΡΙΣΤΟΙ και θα το εισπραξετε στις εκλογες που ερχονται αν και διαφωνω με την διενεργεια αυτων γιατι μπορει να γινει η "στραβη", να εκλεγειτε στην αντιπολιτευση (πιστευω οτι αυτος ειναι ο στοχος σας) και μετα με την βοηθεια του Ντόναλντ Τραμπ να εισβαλετε στο Καπιτώλιο των Γιαννιτσων ωστε να ανατρεψετε διχως τους νομους Θεοδωρικακου & Βοριδη τον εκλεγμενο δημοκρατικα Δημαρχο Πελλας. Κουραγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα φιλε μου επ ουδενι δεν ειρωνευομαι την σοβαροτατη καταγγελια σου. Απλα διακωμωδω την αθλιοτητα και την ανικανοτητα μιας χουφτας ανθρωπων που με πρωτεργατη τον Σταμκο εχουν καταστησει τον δημο μας "δημο για λιγους". Δημο καθεστως που οι πολιτες της Πελλας επελεξαν να εχουν. Δεν σας φταιει κανενας και δεν σας λυπαται κανενας ολους εσας τους μπολσεβικους του Σταμκου. Απλα βλαπτετε την δικη σας υγεια (επιλογη σας αυτη) αλλα και των συνανθρωπων σας. Ειστε ωσαν τους ορκισμενους αγραμματους οπαδους του Προεδρου της γειτονος χωρας εξ ανατολων. Το μονο που σας λειπει ειναι το PIRI REIS...

      Διαγραφή
  2. Εαν εσυ μιλας για σκουπιδια την περιοδο των εορτων, εμεις μιλαμε χρονια τωρα στα χωρια για μια μονιμη κατασταση. Περναει η σκουπιδιαρα στο κεντρικο δρομο και οι γειτονιες βογγανε, ειτε απο οικιακα σκουπιδια, ειτε απο ανακυκλωση. Και να μην μιλησω για τις χωματερες που εχουν γινει μολις βγεις απο καθε χωριο. Μιλαμε για πολυ ξεφτιλα και κοπροσκυλα. Κι αν πεις και τιποτε βρισκεις και το μπελα σου. Ελα μωρε τωρα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΨΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΑΜΚΟ.ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΡΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΙΩΝΕΙ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΣΥ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αλλη πλευρα του Πάικου11 Ιανουαρίου 2023 στις 12:14 π.μ.

    Διακρινω μια αμηχανια στο στρατοπεδο του δημαρχου Πελλας και μια ιδιαιτερη ανησυχια για την δημοσκοπηση που διενεργήθηκε και αφορα την προθεση των πολιτων για τις επερχομενες δημοτικες εκλογες. Μουτρα κατεβασμενα, χαμογελα αμηχανα, προβληματισμος και αδιεξοδο για το αποτελεσμα. Ο κοσμος το εχει τυμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι. Συσκεψεις για αλλαγη του κλιματος που εχει δημιουργηθει και πολυ ντοπα σε οσους ειναι ετοιμοι να πηδηξουν απο το σαπιοκαραβο του μεχρι χθες παντοδυναμου στην παραταξη του Γρηγορη Σταμκου. Η Πελλα εχει κανει την επιλογη της και ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα. Η Πελλα οπως ολοι γνωριζουμε εχει εκλεξει ηδη δημαρχο εννεα μηνες πριν τις καλπες. Το αποτελεσμα ειναι ορατο σε ολους πλην ορισμενων εκ των υποψηφιων δημαρχων. Για παραδειγμα ο Σταμκος ηδη γνωριζει ποιος θα τον διαδεχθει στον δημαρχιακο θωκο. Ο Θεοδωριδης λογω εμπειριας πιστευω οτι ειναι σε θεση να αντιληφθει το εκλογικο αποτελεσμα. Ο Φουντουκιδης πεταει αετο και οταν καταλαβει οτι ο ανεμος σταματησε θα προσγειωθει πληρωνοντας την απειρια και την υπεροψια που τον διακρινει. Αρα απομενουν τρεις μνηστηρες που η καρεκλα τους περιμενει. Ο Καστεριδης, ο Τεκτεριδης και το ΚΚΕ. Το κουιζ ειναι για δυνατους λυτες και νομιζω οτι στο στοιχημα οι αποδοσεις ειναι συμφερουσες. Προλαβαινετε οσο υπαρχει χρονος γιατι σε λιγες ημερες τον εναν εκ των τριων θα τον βγαλουν εκτος ποσοστου κερδους γιατι σε διαφορετικη περιπτωση ειναι σαν να κλεβεις παγκαρι σε ξωκλήσι. Και οι books δεν χανουν ποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που έχεις τη βεβαιότητα ότι η Πέλλα έχει εκλέξει ήδη δήμαρχο….Και μάλιστα τον Καστεριδη. Ο θεός να φυλάει.
      Να θυμάσαι ότι ο κόσμος των Γιαννιτσων δεν θα στείλει ξεβρακ@@@ες στο δήμο.
      Εδώ είμαστε και θα το δεις.
      Εντωμεταξύ εσυ παίξε τα ρέστα σου μέχρι τέλους.
      Σ.Κ.

      Διαγραφή
    2. η αλλη πλευρα του Πάικου13 Ιανουαρίου 2023 στις 12:33 π.μ.

      Σ.Κ. οπως βλεπεις εισαι ο μοναδικος αφελης αναγνωστης που προσπαθει ξεψυχισμενα να ψελλισει την φραση "η ζωη ειναι γλυκια. θελω να ζησω". Απο το κρεβατι της εντατικης και του πονου οπου βρισκεσαι, εχεις ολες τις ακαταλογιστες δικαιολογιες να θελεις να αναπνεεις. Οι πνευμονες σου ομως αδυνατουν να λειτουργησουν οποτε το μοιραίο φυγειν αδύνατο. Ρεστα δεν παιζω ποτε και ειδικα με ανημπορους γιατι θα κατηγορηθω οτι " κλεβω δεκαλεπτα απο παγκαρι". Υπομονη και αντοχη λοιπον γιατι αυτο που θα ζησεις στο επομενο βασανιστικο 9 μηνο...

      Διαγραφή
    3. Για εντατική σε βλέπω κατευθείαν.

      Διαγραφή
    4. Γιατί ρε φιλαράκι τι έχουν οι γυμνές; Άσχημες είναι;
      Όλος ο ανδρικος λαός γουστάρει να παίρνει μάτι.Εσυ μην τις κοιτάς.

      Διαγραφή
    5. 4,41 πιο χαζος πεθαινεις. Στην εντατικη θα μπεις ουτως ει αλλως οταν γινει δημαρχος ο καστερ γιατι αυτος θα γινει. Ο ΠΑΙΚΟ σου πηρε τα σωβρακα! Εγω σε αντιθεση με αυτον παιζω ρεστα και δεν σας βλεπω γιατι ειστε κουνουπια εσεις και αλογομυγες ο Σταμκος.

      Διαγραφή
    6. ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ

      Διαγραφή

  5. BΛEΠΩ ΓPHΓOPH NA ΣE EΓKATAΛEIΠOYN. ΠPΩTOΣ KAI KAΛYTEPOΣ O ΣTAMENITHΣ. NA TO ΘYMAΣAI .HΔH TA OPΓANA XTYΠOYN. BΛEΠE ΘΩMA KAI TO ΠAPAΣKHNIO OΛO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.