Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθαρισμός δρόμων από την ΠΕ Πέλλας - Κοπή βλάστησης στο δρόμο Έδεσσας – ΆγραΤο ασφαλές περιβάλλον οδήγησης, στο οδικό δίκτυο της Πέλλας, παραμένει απαρέγκλιτος στόχος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Μία από τις παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση είναι η κοπή της βλάστησης, που δυσχεραίνει την ορατότητα και την ασφάλεια των μετακινήσεων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, Π.Ε. Πέλλας απομάκρυνε σπασμένα κλαδιά, πεσμένα δέντρα και φυτική βλάστηση, εκατέρωθεν του δρόμου Έδεσσας – Άγρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του, το πρωί, στην περιοχή των εργασιών δήλωσε: «Έχουμε ρίξει το βάρος των προσπαθειών μας στην οδική ασφάλεια, με έργα βελτίωσης του οδοστρώματος, διαπλατύνσεις, σημάνσεις, καθαρισμούς δρόμων και κάθε είδους άλλες παρεμβάσεις. Θα συνεχίσουμε αδιάκοπα, γιατί είναι προφανές ότι οι ασφαλείς δρόμοι βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και καθιστούν την Πέλλα περισσότερο φιλική προς τους επισκέπτες».

ΠΕ Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.