Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο εδώλιο σήμερα οι ''12'' για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού - Ξεκινά η δίκη



Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού την 1η Φεβρουαρίου στη περιοχή της Χαριλάου.
Σύμφωνα  με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία και δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πορείας της οδού 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από την οδό Εγνατίας μέχρι την οδό Πολυτεχνείου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Εγνατίας, Δωδεκανήσου, Πολυτεχνείου, Παλαιού Σταθμού, Αναγεννήσεως και των γύρω δρόμων της περιοχής.
«Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο εδώλιο 12 νεαροί
Οι 12 νεαροί που παραπέμφθηκαν να δικαστούν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για τη δολοφονία του 19χρονου τότε Άλκη την 1η Φεβρουαρίου στη Χαριλάου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην περιφέρεια του Εφετείου Θεσσαλονίκης.
Οι δώδεκα κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις εξής κατηγορίες:
– Άπαντες για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του Άλκη) και σε απόπειρα (στην περίπτωση ενός εκ των τραυματισμένων φίλων του), από κοινού,
– ένας εξ αυτών για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου νεαρού- φίλου του δολοφονηθέντος, και οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί στην συγκεκριμένη πράξη,– άπαντες για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.