Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε οικογενειακό κλίμα ο Αερωπός ManDynamic Έδεσσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα (φωτο)



Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Αερωπός ManDynamic στην ταβέρνα Πλάτανος στην Έδεσσα το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου. Στη γεμάτη ζεστασιά, φιλόξενη αίθουσα οι αθλητές της ομάδας χάντμπολ αντάλλαξαν ευχές για υγεία, πρόοδο και καλή αθλητική χρονιά.
 
Η εκδήλωση έγινε σε πολύ καλό φιλικό κλίμα αφού αποτελούν όλοι μαζί μια μεγάλη ζεστή οικογένεια. Η παράθεση δείπνου έγινε παρουσία όλων των παικτών και Δ.Σ. καθώς και του εκπροσώπου νομικού Συμβούλου επίσημου χορηγού ManDynamic  κου Γιώργου Γαϊσίδη.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κος Ιορδάνης Τσώτσος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Γιώγας.

Μετά τον Αρχηγό Παντελή Κωστακίδη και τον προπονητή του Αερωπού κο Κώστα Τούτση που μίλησαν από καρδιάς, τον λόγο πήρε ο ιστορικός ηγέτης του Συλλόγου και Πρόεδρος της ομάδας Θωμάς Μουμτσιδέλης όπου θα δείτε τι είπε παρακάτω στο βίντεο.

Στη συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος και νομικός σύμβουλος κος Γιώργος Γαϊσίδης και τέλος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιορδάνης Τσώτσος.

Την κοπή της βασιλόπιτας ανέλαβε ο εξωδιοικητικός παράγοντας και χορηγός της ομάδας κος Στάθης Ούτας μαζί με τον κο Γιώργο Γαϊσίδη.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε ο διεθνής παίκτης του Αερωπού Παντελής Κωστακίδης όπου ο Χρήστος Μπουτκάρης μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος αθλητής κέρδισε το φλουρί και στην κοπή της βασιλόπιτας της Εθνικής Ελλάδος.

Το δώρο ήταν προσφορά του διοικητικού παράγοντα και βασικού χορηγού της ομάδας κου Χρήστου Μαρίνου. Τέλος δεν σταμάτησαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα στον Πρόεδρο και τον έφορα της ομάδας με θετικά μηνύματα για την πορεία και ευχές για Υγεία στους παίκτες και τη διοίκηση.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.