Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή 1ου Ημερησίου ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν. Παπαϊωάννου σε πρόγραμμα Erasmus+Την ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 20/02/2023 έως και την Παρασκευή 24/02/2023 αντιπροσωπεία επτά μαθητών και δύο εκπαιδευτικών του σχολείου μας θα συμμετάσχει σε κινητικότητα προγράμματος Erasmus+ με τίτλο "Students facing Global Environmental Risks at local scale by getting Eco-schools through Nature-based Solutions (2020-1-ES01-KA229-082946_2)".
Η κινητικότητα θα λάβει χώρα στο Liceo Statale “ G.V. CATULLO” school στην Ρώμη, με σχολεία από Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία. Ευχόμαστε στις εκπαιδευτικούς Καραθάνου Μαγδαληνή και Μαντή Ευαγγελία που είναι υπεύθυνες για το πρόγραμμα καθώς και στους μαθητές μας Χωλίδη Χαράλαμπο, Σούση Μαρία, Πετροπούλου Μαριάμ, Σταυρίδου Παναγιώτα-Χριστίνα, Χρυσίδου Δέσποινα, Κοροσίδη Χρήστο και Δημητρίου Χρήστο καλή διαμονή και καλή επιτυχία στις προγραμματισμένες δράσεις τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ευρωπαικά κονδύλια για να εξελιχτούμε σαν άνθρωποι απο την Ε.Ε. κι εμεις το μυαλό μας στα συλλαλητήρια και τους εσπερινους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.