Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημερίδα Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας: Ηλεκτρονικές απάτες εις βάρος επιχειρήσεων και πολιτών



Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου & ώρα 18:30 στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου Έδεσσας περιοχή Βαρόσι με θέμα :

Ηλεκτρονικές απάτες εις βάρος επιχειρήσεων και πολιτών

Αφορμή για τη διοργάνωση αυτής της ημερίδας είναι η αύξηση περιστατικών όπου επιτήδειοι καταφέρνουν να εξαπατήσουν επαγγελματίες και μη, με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών, καταναλωτών και πολιτών, σχετικά με τα προσχήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, καθώς και για το πως μπορούν να αντιληφθούν τέτοια περιστατικά και να προστατευθούν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ωραίο ... Μακάρι να παει κόσμος . εγώ ξέρω 10 υποθέσεις γνωστων μου που την πατήσανε . Κανονικά όλη η Έδεσσα πρέπει να πάει να ενημερωθεί . Αλλα σιγα μην πάνε .όλοι απο την εξυπνάδα θα πανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άιντε θα μορφωθουν και οι υποψήφιοι που θα γεμίσουν την αίθουσα ... ΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αι παρατα μας ρε κοπρια. Βγαλε αλλου το μισος σου.

      Διαγραφή
  3. Ο φωτοτυπίας ετοιμάζεται για τον Σεπτέμβριο.Η γλάστρα είναι έτοιμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.