Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Πολυτέκνων Γιαννιτσών: Έκπτωση 5% σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες από τα καταστήματα Μασούτης



Ο σύλλογος πολυτέκνων οικογενειών Γιαννιτσών και περιχώρων εύχεται στα μέλη του καλή Σαρακοστή  και ενημερώνει πως τα καταστήματα της εταιρείας ΜΑΣΟΥΤΗΣ ύστερα από συνεννόηση με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, αποφάσισαν να κάνουν έκπτωση 5% σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες και για όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα τους πέραν των επιπρόσθετων πλεονεκτημάτων που παρέχουν αυτά (προσφορές κ.λ.π). 
Η παραπάνω έκπτωση ισχύει επί του συνολικού ποσού της συναλλαγής και δεν τίθεται όριο αγορών σε ευρώ. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ: 
Όσοι έχουν εφοδιαστεί με την παραπάνω κάρτα ή θα εφοδιαστούν από τα καταστήματα της Εταιρείας, θα πρέπει να μεταβούν στο Σύλλογο πολυτέκνων = μέλος της ΑΣΠΕ που ανήκουν οργανικά και υπό την προϋπόθεση πως έχουν θεωρήσει τα πολυτεκνικά τους βιβλιάρια θα υπογράφουν μια υπεύθυνη  δήλωση που θα τους δοθεί.
Ο Σύλλογος θα προωθεί τα στοιχεία στην ΑΣΠΕ και αυτή θα ενεργοποιεί την κάρτα αυτόματα σε συνεννόηση με την Εταιρεία  Η ισχύς της κάρτας θα 'ναι για 12 μήνες. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά! 

Με εκτίμηση:
Ο πρόεδρος του Συλλόγου και σύμβουλος της ΑΣΠΕ 
Μπεκρής Κωνσταντίνος. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΟΝΟ 5%? ΝΤΡΟΠΗ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50% ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.