Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός B.C. - Εργόναθλος: Παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδος γρονθοκόπησε στο κεφάλι το διαιτητή


Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η ομάδα του Εδεσσαϊκού B.C. μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εργόναθλο στο κλειστό της Έδεσσας, παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα κ. Παπαγερίδη. Συγκεκριμένα αναφέρει:
''H ανδρική  ομάδα του Εδεσσαϊκού B.C. επικράτησε 64-62 της αντίστοιχης του Εργόναθλου.
Αφήνουμε στην άκρη το παιχνίδι που μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός, οφείλει να στηλιτεύσει το σοβαρό επεισόδιο που έγινε μετά την λήξη του αγώνα και είχε ως αποτέλεσμα το ελαφρύ θέλουμε να πιστεύουμε τραυματισμό του Διαιτητή κ. Παπαγερίδη από την απλά αχαρακτήριστη ενέργεια παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδος, ο οποίος και τον χτύπησε από πίσω με γροθιά στο κεφάλι.
Τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με τον Αθλητισμό, όχι τουλάχιστον με τον αθλητισμό που διδάσκουμε εμείς στα παιδιά και τους αθλητές μας.
Ελπίζουμε η αρμόδια αρχή να ρίξει την  μεγαλύτερη δυνατή ποινή ώστε το σημερινό να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν.
Τέτοιες ενέργειες και μάλιστα σε ένα γήπεδο όπου υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά, είναι απλά....αχαρακτήριστες''
Το δυσάρεστο περιστατικό πήρε τη δικαστική οδό ύστερα και από τη μήνυση που υποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα.  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καλησπέρα σας.
    Για την αλήθεια του πράγματος, η ανακοίνωση του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός σταματάει στο σημείο " Τέτοιες ενέργειες και μάλιστα σε ένα γήπεδο όπου υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά, είναι απλά....αχαρακτήριστες''
    Και αυτό διότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι συνέχεια θα υπάρξει.
    Πάντως, ομολογουμένως ήταν μια ενέργεια, που είναι αχαρακτήριστη, και που η Αρμόδια Επιτροπή της ΕΚΑΣΚΕΜ θεωρούμε ότι θα πρέπει να την "τιμωρήσει" δεόντως, ώστε τέτοια παραδείγματα να σταματήσουν να υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποινή φυλάκισης προβλέπεται ακόμα και με επιείκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει με αυτό το "σωματείο"- καφενείο που εδρεύει στο Πολύκαστρο. Οχι μονο απαράδεκτη ενέργεια αλλά και κατάπτυστη, μακάρι η δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα. Και είχαν το θράσος να ρίξουν το φταίξιμο στους διαιτητές για το άνανδρο χτύπημα του "παικτη" τους. Πρώτη φορά είδαμε φέτος διαιτητές που ήρθαν με σοβαρότητα χωρίς να έχουν καμία σχέση με καμία από τις δύο ομάδες. Όσο για τον προπονητή τους που είπε σε νεαρό παίκτη του Εδεσσαικού "ρώτα τον προπονητή σου για το ποιος ειμαι εγώ", είδαμε πολύ καλά ποιος είναι και τι αρχές πρεσβεύει το σώματειο του. Να το χαίρεται, να τον χαίρονται και μακάρι να αφανιστούν σύντομα από τον μπασκετικό χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.