Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καρασμάνης στη βουλή: Ανεκτίμητη η εθνική προσφορά στον τόπο μας της ΙΛΕ ''Φίλιππος'' Γιαννιτσών και πολιτιστικών συλλόγων Αλμωπίας



Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, συνεδρίασε χθες η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή του Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή.

Προσκεκλημένοι ήταν ο Κώστας Κάμτσης, επί πολλά χρόνια Πρόεδρος της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών«Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ», ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Πιπεριάς «Η ΕΣΤΙΑ» Πέτρος Κωνσταντινίδης, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κονάκογλου και ο Γενικός Γραμματέας Στέλιος Μπούραλης, καθώς και ο Πρόεδρος του Φιλοπροόδου Συλλόγου Πολυκάρπης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Ελευθέριος Φωτεινός Πεχλιβάνης.

Ο Γιώργος Καρασμάνης συνεχάρη θερμά τους νέους ανθρώπους για την πλούσια πολιτιστικής του δραστηριότητα αλλά και για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την κοινωνική και οικονομική ανάκαμψη του Τόπου τους – κυρίως όμως γιατί με την πολυσχιδή δράση τους κρατάνε άσβεστες τις μνήμες από τις Αλησμόνητες Πατρίδες!

Ο πρώην Υπουργός έκανε ειδική αναφορά στον επί πολλά χρόνια Πρόεδρο της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Κώστα Κάμτση – αλλά και σε όλους τους διατελέσαντες διαχρονικά Προέδρους – για την τεράστια προσφορά τους στον Τόπο, στην Ιστορία και στις Παραδόσεις μας, με σημαντικά δημιουργήματα! Υπογραμμίζοντας ότι τη σπουδαιότητα του Έργου αυτής της Εταιρείας επισφράγισε με την επίσκεψή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. την προσφορά τους στον τόπο μας την γνωρίζουμε, την δική σου κύριε Γιώργο θα την μάθουμε ποτέ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύνταξη το συντομότερο. Ο αγροτικός κόσμος στους δρόμους και εσένα δεν σου καίγεται καρφί. Ήσουν και σε υπουργείο κάποτε αντί να βάλεις ένα χεράκι μήπως αλλάξει κάτι επιτέλους γιατί είσαστε και ΆΡΙΣΤΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ τελικά εισαι ΑΦΑΝΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI EΔΩ ΦIΛE ΣTOYΣ ΣYΛΛOΓOYΣ H ΠPOΣΦOPA TOY KATAΦANEΣTATH.
    EIΔIKO ΠPOΓPAMMA OTAN HTAN YΠOYPΓOΣ ENIΣXYΣHΣ ΣE KAΘE ΣYΛΛOΓO ME 30000 EYPΩ ΓIA AΓOPA ΣTOΛΩN KOMΠIOYTEP,
    ΓPAΦEIO..KAI OTI XPEIAZETAI O ΣYΛΛOΓOΣ ΓIA EKΔHΛΩΣEIΣ. ΠANTOY KAI ΠANTA O KYPIOΣ ΓIΩPΓOΣ ME ΠPOΣΦOPA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιώτης Πασχαλιδης.2 Φεβρουαρίου 2023 στις 8:25 μ.μ.

    Βρε στοκε πάλι χολή βγάζεις. Ο πρώην υπουργός είναι πάντα παρών και έχει κακκαλα και είναι της καραμανλικης σχολής τα λέει έξω από τα δόντια:" το προλαμβανειν καλύτερο του θεραπευειν" Και ιδού η απόδειξη. Υπάρχουν και άλλες περιορίζομαι στη μία. Στερνή μου γνώση...Αλλού τα κακαρισματα...καρατζοβα παρακαλώ να περάσει το σχόλιο μου.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vLTvXT2qGqbbzS5qBadV6sr2EH1XJhNGC6ebKhedudKJBGmEVNPXdJQuix6EXsLol&id=100037247332949&sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.