Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρατηρήσεις σχετικά με τα έργα για το φυσικό αέριο στα Γιαννιτσά: Προχειροδουλειά και τσαπατσουλιά! (φωτο)



Παρατηρήσεις σχετικά με τα έργα για το φυσικό αέριο που βρίσκονται σε εξέλιξη στα Γιαννιτσά, διατυπώνει αναγνώστης μας, ο οποίος μας έστειλε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:
"Όσον αφορά τα έργα για το φυσικό αέριο που γίνονται αυτή την περίοδο στα Γιαννιτσά έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Πρώτον: Η ειδοποίηση για το σε ποιόν δρόμο θα γίνουν τα έργα γίνεται την τελευταία στιγμή.
Π.χ στον δρόμο του Αγίου Γεωργίου τοποθετούσαν τις κορδέλες με τα σημειώματα την Κυριακή το μεσημέρι, ειδοποιώντας ότι θα ξεκινούσαν την Δευτέρα 7 η ώρα το πρωί. Στην Παπαϊωάνου και την Παπαδοπούλου Πέμπτη μεσημέρι, ειδοποιώντας ότι θα ξεκινούσαν την Παρασκευή το πρωί κλπ. Σίγουρα κάποιοι δεν θα πρόλαβαν να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους. Άραγε που να τα έψαχναν μετά?
Δεύτερον: Μετά την εκτέλεση των εργασιών τα συνεργεία άφησαν πίσω τους μιά απαράδεκτη
κατάσταση. Μπορείτε να δείτε στις 9 πρώτες φωτογραφίες πεζοδρόμια γεμάτα με άμμο που δυσχεραίνουν την διέλευση των πεζών, αλλά και χώμα μέσα στους δρόμους που δυσκολεύει την κυκλοφορία ενώ σηκώνονται σύννεφα σκόνης καθώς περνάνε τα αυτοκίνητα. Δείχνουν επίσης με χαρακτηριστικό τρόπο την τσαπατσουλιά και προχειροδουλειά που έγινε.
Οι επόμενες 6 είναι και οι χειρότερες γιατί είναι οι πιο επικίνδυνες. Στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης τεράστια χαντάκια που οι πεζοί κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να σκοντάψουν, να πέσουν, να χτυπήσουν άσχημα, ενώ ακόμη και στα αμάξια μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα. Μπροστά στα μάτια μου αυτοκίνητο κόντεψε να χάσει τον έλεγχο επειδή οι δεξιές ρόδες βρήκαν μέσα στο χαντάκι και γλιστρούσαν προσπαθώντας να βγουν.
Δεν θα έπρεπε τα συνεργεία να είχαν προβεί σε ορθή αποκατάσταση? Ακόμη περισσότερο γιατί σκέπασαν μόνο με χώμα? Δεν θα έπρεπε να είχε γίνει και ασφαλτόστρωση? Γιατί δεν το έκαναν? Για να ξαναέρχονται να ξαναβάζουν κορδέλες και να ξανακλείνουν τον δρόμο για δεύτερη φορά?
Δεν είναι ο Δήμος υπεύθυνος για την επιτήρηση των έργων? Και άντε να πω ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Οι αρμόδιοι δεν κυκλοφορούν μέσα στην πόλη? Δεν βλέπουν τα χάλια με τα μάτια τους? Ούτε τότε συγκινούνται?
Και δυστυχώς έπεται συνέχεια των εργασιών..."












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Στην Σκύδρα να δεις τσαπατσουλιά και κακοτεχνίες. Οι δρόμοι σε ένα μήνα μετά τα έργα είναι γεμάτοι λακκούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΑΘΥΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Η ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΗΣΗ ,,,,,,,,,, ΑΚΟΥΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΠΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκει τουλάχιστον ξεκίνησαν και κάποτε θα τελειώσουν και θα εχετε αποχετευση! Εμεις μετά τον πενταπλατανο μεχρι ελευθεροχωρι θα ειμαστε για πολλα ακομα χρονια με βοθρους!

      Διαγραφή
  3. Και εννοείται, ούτε λόγος για βάψιμο (λωρίδες ή θέσεις αναπήρων)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβαζω τα σχολια των αναγνωστων παραπάνω και γελάω!!
    Τι σημασια εχουν οι τρυπες ή οι κακοτεχνίες??
    Η ουσία είναι το ΠΑΡΕΑΚΙ να ξαναβγει στη Διοικηση για 4η φορα.Ο επαγγελματιας Δημαρχος και οι επαγγελματιες Δημοτικοι του Συμβουλοι να μην χασουν τα κεκτημένα.
    Συντροφοι τον Οκτωβρη ολοι δαγκωτο Σταμκο, μην χαθει η ρατσα.
    Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ο ενας εργολάβος δίνει την δουλειά σε άλλο εργολάβο και πάει λέγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πήγαινε και σε άλλους τελειωμενους δρόμους και θα δεις ότι η αποκατάσταση είναι πλήρης,το συντριμα πρέπει να "καθιση"κάποιες μέρες ώστε μετά να πέσει η άσφαλτος.Λιγο υπομονή, εξάλλου 12 χρόνια με το Στάμκο δήμαρχο μόνο αυτό κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντού στην Ελλάδα όπου έχουν γίνει έργα φυσικού αερίου υπάρχουν τα ίδια προβλήματα. Μόνο που εδώ στα Γιαννιτσά φταίει ο Στάμκος..... Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καληνυχτα σε εσενα υπερμαχε του Γρηγορη..Και εσυ βολεμενος?

      Διαγραφή
  8. Προτείνω να μαζεψουμε υπογραφές και να σταματήσουν τα έργα αερίου γιατί να έχουνε ρημάξει όλα. Έτσι κι αλλιώς το αέριο είναι στο θεό. Άρα τσάμπα το βάζουμε.
    Βέβαια μην δω κάποιον από εμάς να κάνει αίτηση για σύνδεση με φυσικό αέριο στο μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.