Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα αναβολή αγώνα στο κλειστό Αριδαίας όχι λόγω βροχής, αλλά για έλλειψη φωτισμού!



Αυτή τη φορά λόγω έλλειψης φωτισμού αναβλήθηκε ο αγώνας ΦΟ Αριδαίας – ΑΟ Ατρόμητοι Ν Σάντας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό της Αριδαίας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος για την 16η αγωνιστική του Β΄Ομίλου της Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ. 
Θυμίζουμε ότι προηγούμενες αναβολές αγώνων στον ίδιο χώρο υπήρξαν λόγω του ότι το κλειστό έμπαζε νερά από τις βροχοπτώσεις!
Στην σελίδα της φιλοξενούμενης ομάδας για την αναβολή αναφέρεται:
''Ακατανόητη αναβολή του αγώνα με τον τοπικό ΦΟΑ στην παγωμένη-μακρινή Αριδαία λόγω «έλλειψης» φωτισμού . Χωρίς να συντρέχει ο λόγος που αναγράφηκε στο φύλλο αγώνος. μήπως το γήπεδο ειναι αντικανονικό βάσει κανονισμού ;;; Μήπως αυτό είναι ευθύνη της γηπεδούχου ομάδος;''
Παρατίθεται δε και το παρακάτω άρθρο του κανονισμού:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 comments:

  1. Μη γράφετε ότι να ναι, ο ΦΟΑ ανακάλυψε πρόβλημα που δεν υπήρχε επειδή δεν είχε παίκτες να γίνει το ματς. Αυτή είναι η αλήθεια. Μας κουβάλησαν από την Νέα Σάντα ενώ δεν είχαν σκοπό να παίξουν! Ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμα γράφεις τα καραγκιοζιλικια σου!
      Φοβήθηκε ο ΦΟΑ την τελευταία ομάδα!

      Διαγραφή
    2. Καλό είναι να κοιτάξει αν θα μπορέσει αν έχει του χρόνου ομάδα για το πρωτάθλημα!! Το έγκλημα τις Γ εθνικής.. είναι το αποτέλεσμα που βλέπουμε. Και δύσκολα να ανασυνταχθεί! Μάλιστα έφυγε ποιοτικός παίκτης ομάδας εξαιτίας ενός παίκτη με δύσκολο χαρακτήρα! Που καταπιέζει τους άλλους.

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει διοίκηση ή χαλαρώνει στη ζέστη; Υπάρχει διοίκηση ή βαριούνται;;

      Διαγραφή
    4. 10:19, το βίντεο της ομάδας μας σας εκθέτει, δείχνει ότι δεν είχατε παίκτες και δυστυχώς για εσάς ναι φοβηθηκατε την τελευταία ομάδα. Η τελευταία ομάδα όμως δεν είναι κότες, κατεβαινουν σε όλα τα ματς.

      Διαγραφή
    5. Στο βίντεο ρε καραγκιόζη ανάβουν 3 λάμπες!
      Αν μπορεί να παιχτεί έτσι μπάσκετ είσαι άσχετος γι αυτό και τελευταίος!

      Διαγραφή
    6. Γιατί ρε καθυστερημενε δεν μπορεί να παιχτεί ; Λειψανδρε

      Διαγραφή
    7. 10:42 εγω τελευταίος αλλά άνδρας, εσύ προτελευταίος και κότα

      Διαγραφή
  2. Δεν έχει σταματημό η κατρακύλα! Ντροπή για την πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι το χωριό Σάντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σάντας στο κανονικο ματς ήρθε σε ξενοδοχείο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν φοβήθηκε ή όχι πάντως στο βίντεο φαίνεται ότι κατέβηκαν κάτι...παιδιά...
    Δεν είναι ίσως θέμα "φόβου" όπως αναγράφετε παραπάνω, αλλά καθαρά θέμα απαξίωσης του αθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στους ατρόμητους που τους ξεφτίλισαν , αν και μπορούν και μόνοι τους μια χαρά.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει χωριό ατρόμητοι στο Κιλκίς;έχει μπασκέτες;

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει χωριό Ατρόμητοι και έχει για γήπεδο ενα στολίδι το οποίο ταλαιπωρειται χωρίς άδεια τελεσης αγωνα 3 χρόνια τωρα.σε αντίθεση με κατι γήπεδα σκουπίδια που είναι για γκρέμισμα.

      Διαγραφή
    4. Υπάρχει χωριό και το γήπεδο είναι ενα στολίδι σε αντίθεση με το σκουπίδι της Αριδαίας. Που είναι ακατάλληλο σε όλους τους τομείς για οποιαδήποτε εκδήλωση.

      Διαγραφή
    5. Υπάρχει χωριό με γήπεδο ένα στολίδι που ταλαιπωρείται 3 χρόνια χωρίς άδεια σε αντίθεση με το σκουπίδι της Αριδαίας που είναι ακατάλληλο για οποιαδήποτε εκδήλωση.

      Διαγραφή
    6. Αφήστε τις ειρωνείες για το τι υπάρχει και τι όχι. Δείτε τα δικά σας χάλια, που έχετε το χειρότερο γήπεδο στην Ελλάδα και σίγουρα το πιο ακατάλληλο και παίζεται εκεί επειδή σας το επιτρέπουν ενώ δεν θα έπρεπε.
      Όσο για το παιχνίδι, φαίνεται ο λόγος που δεν παίξατε και δυστυχώς για την ιστορία σας, ναι ξεφτυλιστικατε.

      Διαγραφή
  6. Η ανανδρία σε όλο της το μεγαλείο … το φάντασμα της Γ εθνικής , όλοι γνωρίζουμε . Η ένωση να παρέμβει και να κάνει το σωστό ή όπως έπρεπε να γίνει η β ομάδα να πάρει το ματς έστω και στα χαρτιά . Ο κανονισμός είναι ρητός και ξεκάθαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στα γήπεδα...
      Στα χαρτιά το θέλετε χάρτινοι μήπως ξεκολλήσετε από την τελευταία θέση;

      Διαγραφή
    2. 10:40 Στο γήπεδο κρίνονται οι αγώνες, εκεί όπου δεν είχες τα κότσια να εμφανιστείς. Κάναμε τόσο δρόμο για να το πάρουμε στα χαρτιά; Ενημερωθήκαμε όμως δυστυχώς για εσάς. Και είναι μεγαλύτερη ντροπή να μιλάτε κιόλας. Στη βαθμολογία είσαι πιο πάνω αλλά αυτή τη στιγμή είσαι πολύ κάτω μας ειδικά στην ηθική.

      Διαγραφή
  7. Τα τελευταία 2-3 χρόνια φέρατε πάνω από 10 παίκτες από Θεσσαλονίκη,τους πληρώσατε τους ταϊσατε κτλ.. Δεν μπορείτε να βρείτε και φέτος 2-3 να σας βοηθήσουν να μην ξεφτιλίζεστε έτσι σε όλη την ΕΚΑΣΚΕΜ? Ή έστω από όλα αυτά τα παιδιά που φέρατε ,κάποιο να ανταποδώσει την ευγενική χορηγία που κάνατε στην τσέπη του, δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κυρίες της διοικήσεως ασχολούνται μόνο με τα 6 κοριτσάκια του βόλεϊ και τα μπαλέτα! που χρόνος για τα άλλα! Αν κάνουν κανένα παιδί να παίζει μπάσκετ μόνο τότε. Για τους υπόλοιπους της διοικήσεως απλά ανύπαρκτοι!

      Διαγραφή
  8. Να γίνουν ενέργειες από τις ομάδες σε συνεργασία με την πολιτεία να λυθούν αυτά τα θέματα. Όταν υπάρχει θέληση όλα φτιάχνονται. Αν δεν υπάρχει θέληση από τα υπάρχοντα άτομα να βρεθούν άλλα με μεγαλύτερη θέληση..το μπάσκετ είναι το κοινό σημείο όλων μας. Όχι το μίσος η μια νίκη δίχως νόημα για το ποιος θα βγεις τελευταίος η προ τελευταίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχει τέλος ο πάτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.