Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόκριες στον Δήμο Κιλκίς



Μια ημέρα γεμάτη με ζωηρές αποκριάτικες αποχρώσεις και διασκεδαστικές εκπλήξεις θα ζήσουν οι μικροί και οι μεγάλοι δημότες του Κιλκίς! Θα συναντήσουν μια τεράστια πολική αρκούδα, θα παίξουν παιχνίδια με κορδέλες και μπαλόνια, θα απολαύσουν βαλκανικές μουσικές, θα ξεφαντώσουν με ρυθμούς λάτιν και ντίσκο! Δεν θα λείψει και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που πάντα συναρπάζει την παιδική φαντασία!
Όλα αυτά τα ωραία θα συμβούν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με επίκεντρο των αποκριάτικων γιορταστικών εκδηλώσεων τον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.

Πρόγραμμα
Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς έχει ως εξής: 
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου – Πεζόδρομος 25ης Μαρτίου  
11:00 -13:30 Αποκριάτικα τιτιβίσματα   
Πρόγραμμα ψυχαγωγίας με το δίδυμο ‘’Άστα λα βράστα’’ που αποτελείται από έναν πολύχρωμο ξυλοπόδαρο και έναν ανιματέρ με ομαδικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιχνίδια με κορδέλες και μπαλόνια, πρωτότυπους διαγωνισμούς και πολύ χορό!  Στο αποκριάτικο αυτό show θα συμμετέχει μία πολική αρκούδα ύψους 2,6ο μέτρων με μεγάλη αγκαλιά για όλους. Οι αποκριάτικες μασκότ Μίνι Ροζ, Μίκυ, Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια και τα Minion θα παρουσιάζουν τα δωράκια του event, διάφορα μπαλόνια και σερπαντίνες. Θα χορέψουν με τα παιδάκια και θα ποζάρουν για φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους.
12:30 Συναυλία βαλκανικής μουσικής με τον  Bojan Krstic και την μπάντα του! 
Ο Bojan Krstić, ο βραβευμένος Σέρβος καλλιτέχνης και μουσικός με την μπάντα πνευστών του, θα μας ταξιδέψει με βαλκανικές παραδοσιακές μελωδίες!
19:00 Συναυλία με το σχήμα του Αιμιλιανού Μωσαϊδη 
Συναυλία λάτιν, ντίσκο και ποπ τραγουδιών με το εννιαμελές μουσικό σχήμα του Αιμιλιανού Μωσαϊδη.
Στο ενδιάμεσο της ημέρας θα κυριαρχήσει το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, 
η περιπετειώδης αναζήτηση και εύρεση του οποίου καταλήγει σε χρηματικό έπαθλο!  



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.