Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θλίψη για το θάνατο του τέως προέδρου του ''Κεραυνού'' Μεσιανού Παναγιώτη Σαββίδη (Γιώτης)



Θρήνος στο  ΜΕΣΙΑΝΟ  και τον ''ΚΕΡΑΥΝΟ''

Όλοι οι κάτοικοι του Μεσιανού  εκφράζουν την  βαθιά τους οδύνη για τον άδικο χαμό του τέως προέδρου,  Παναγιώτη  Σαββίδη (Γιώτης) , ο οποίος έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή.
Με πολυετή προσφορά στο χώρο του αθλητισμού,  ο Παναγιώτης  Σαββίδης  διετέλεσε πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ»  και ακόμα περισσότερα χρόνια  πρόεδρος του. 
Η τοπική κοινωνία, ο αθλητικός κόσμος και η οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ  θρηνούν για τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον ΚΕΡΑΥΝΟ  με αξιοπρέπεια, και ανιδιοτέλεια.  Ο Γιώτης  υπήρξε ενεργός πολίτης και καταξιωμένος αθλητικός παράγοντας, που είχε κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό όλων.  Καλό παράδεισο να έχει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει δημόσια  τα  θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του,  να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του προσεχούς αγώνα και  να καταθέσει στέφανο στην κηδεία του.

Mesiano Gr Mesiano Gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.