Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Πέλλα



Η παρουσίαση του βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Π.Ε. Πέλλας.

Με μαχητικό και αισιόδοξο κλίμα ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ με θέμα: « Το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε. Πέλλας».

Την κεντρική παρέμβαση στην εκδήλωση έκανε ο γραμματέας της Τ.Ε. Πέλλας του ΚΚΕ Καλαϊτζής Μιχάλης.

Κλείνοντας παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την Π.Ε. Πέλλας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε: «Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Πέλλα απαρτίζεται από άνδρες και γυναίκες που βρίσκονται στο μετερίζι των αγώνων εδώ στην περιοχή. Από εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, συνδικαλιστές σε σωματεία και μαζικούς φορείς του κινήματος. Μπροστά και στις εκλογές η δύναμη που θα πάρει το ΚΚΕ μπορεί να ενισχύσει τον λαό πολλαπλά, γιατί δεν είναι συγκυριακή, δεν αλλάζει μετερίζι, παραμένει σταθερή, με σκοπό να δυναμώσει ο λαός, οι εργαζόμενοι και οι διεκδικήσεις τους!!!

Καλή δύναμη σε όλους και όλες.»

Αναλυτικά οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Π.Ε. Πέλλας είναι οι εξής:

Κουτούφης Φάνης, 44 ετών, αγρότης- πωλητής λαϊκών αγορών από τα Γιαννιτσά. Απόφοιτος του τμήματος φυτικής παραγωγής, της σχολής τεχνολόγων γεωπονίας του ΤΕΙ Λάρισας. Γραμματέας του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης «η Ομόνοια». Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του σωματείου πωλητών λαϊκών αγορών του Δήμου Πέλλας.

Παπαδοπούλου Ελένη, 27 ετών, ψυχολόγος από τον Εξαπλάτανο Αλμωπίας. Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό στο ποινικό δίκαιο και τις εξαρτήσεις της νομικής σχολής του ΑΠΘ. Μέλος της πανελλαδικής γραμματείας του ΕΣΥΝ και μέλος του πανδημοκρατικού συλλόγου γυναικών του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Παπαδοπούλου Ολυμπία, 58 ετών, συνταξιούχος από τα Γιαννιτσά. Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στα Γιαννιτσά. Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών και μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ του νομού Πέλλας.

Σουμελίδης Γιάννης, 56 ετών, αγρότης από το Μαυροβούνι Σκύδρας. Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στην Σκύδρα. Μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου του μπλόκου Γυψοχωρίου.

Τσιτσάγγας Μπάμπης, 56 ετών, λογιστής από την Έδεσσα. Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στην Έδεσσα.

Χατζηβασιλειάδου Καίτη, 45 ετών, λογίστρια από τα Γιαννιτσά. Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών.

Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ρε μηπως να ψηφισουμε ΚΚΕ; Βλεπω ο Σταμκος ξεκινησε το γλυψιμο και προς αυτους δινοντας την αιθουσα Δ.Σ, κατι που εχει αρνηθει σε αλλους. Ποσο καταντια για εναν αποτυχημενο δημαρχο να "πιανει πορτα" απο τωρα για την β' Κυριακη. Τα τινα ομως ειναι δυο: θα εχουμε δευτερο γυρο εξαιτιας του εφικτου 43%; θα περασει ο Σταμκος στον τελικο αν υπαρξουν επαναληπτικες; Εγω απλα ως αθωος ρωταω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άγνοια δεν είναι αθωότητα, είναι αμαρτία!
      Κλεμμένο είναι. Μια Βρετανή συγγραφέας το είπε πριν 150 χρόνια. Σου ταιριάζει όμως απόλυτα, γιατί ούτε τον Στάμκος ξέρεις, ούτε το Κομουνιστικό Κόμμα.

      Διαγραφή
    2. Ζ.Ζ. είσαι εντελώς άσχετος η βλαξ ;; Την αίθουσα αυτή δεν την αρνήθηκαν ποτέ σε κανέναν, την αίθουσα του πνευματικού δεν δίνουν και καλά κάνουν.

      Διαγραφή
  2. Το ΚΚΕ έδωσε τις πιο πρόσφατες εξετάσεις το 1989 και..................... πέτυχε!
    Από εκείνη τη στιγμή, τελείωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς είσαι πολύ νέος για να μιλάς για το 89 και δεν έχεις διαβάσει τίποτα από ιστορία. Και τότε κυβέρνηση που έγινε ήτανε με συνασπισμό και όχι σκέτο ΚΚΕ .και μετά τρεις μήνες συμμετείχε και το ΠΑΣΟΚ . τότε και το ΠΑΣΟΚ έδωσε εξετάσεις.πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρά πλέον. Και επιπλέον ήταν για τρεις μήνες και όχι για τετραετία. Καλπακίδης Νικόλαος από κρύα Βρύση κάποιος από τα πολύ παλιά στα δρώμενα της περιοχής. Τα χαιρετίσματά μου.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.