Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μάνη: Αυτοκτόνησε ο γιός γνωστής μαγείρισσας- Η αινιγματική τελευταία του ανάρτηση



Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Μάνη η είδηση του θανάτου του Αντώνη Παναγάκου, του γιου της τηλεμαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου, η οποία υπήρξε συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Μάνης, με την αυτοκτονία 43χρονου άνδρα
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αυτόχειρας, γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, που κατείχε νόμιμα, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας.
Άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος του 43χρονου που άκουσαν τον πυροβολισμό έσπευσαν στο σημείο και τον βρήκαν σε λίμνη αίματος και με το όπλο στο χέρι.
Άμεσα ο άνδρας διεκομίσθη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο έφερε πολύ βαριά τραύματα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δυστυχώς, κατέληξε.

Η τελευταία ανάρτηση του 43χρονου και τα δικαστήρια
Εντύπωση προκαλεί η τελευταία ανάρτηση του 43χρονου Αντώνη στο Facebook λίγη ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του:
"7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είναι απλά για να γελάω μαζί σας".
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του Αντώνη Παναγάκου, αν και για την ώρα μάλλον αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Συντετριμμένη η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου
Σε μια από τις αναρτήσεις της στο Facebook η μητέρα του 43χρονου, Μαίρη Παναγάκου τονίζει μεταξύ άλλων:
"Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, 'καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες'! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει, ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.