Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα ΑΣ Έδεσσας



11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ 1ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ

Το περασμένο τριήμερο 4-5-6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος για το 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου "" Κονταξοπούλειο". Πρωτάθλημα συμμετείχαν χιλιάδες από 99 διαφορετικά σωματεία που ανήκουν γεωγραφικά στη δύναμη της ένωσης ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος. 
Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το τεχνικό πρωτάθλημα όπου οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα poomsae (φόρμες) και έφεραν τα εξής αποτελέσματα:
Στην κατηγορία των γυναικών η Κυριακουλάκου Ελισαβετ συγκεντρώσε την 2η μεγαλύτερη  βαθμολογία και αξία ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και το αργυρό μετάλλιο. Την ίδια μέρα στην κατηγορία των παίδων /κορασίδων οι πρωτοεμφανιζόμενοι Πάσχος Δημήτρης και Αμπατζή Μαρία έφτασαν στην 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. 
Στο αγωνιστικό πρωταθλημα συμμετείχαν 13 αθλητές και 8 μετάλλια. 
1 η θέση η Τάνη Χριστίνα στην κατηγορία -45 κιλά πανκορασίδων. 
2η θέση μετα απο 4αγωνες και μια πολυ καλη εμφάνιση για τον Τσακίρη Νικόλα στην κατηγορία -45 κιλά παιδων. 
2η θέση για τον Τρυφωνίδης Θέμης μετά από 3αγώνες στην κατηγορία -53 κιλά παίδων. 
2η θέση στις γυναίκες για την Φαρμούζη Κυριακή κατηγορία -73 κιλά και 
3η θέση για την Παπαδοπούλου Κυριακή επίσης στις γυναίκες -68 κιλά. Οι δυο αθλήτριες μετά το πέρας των φοιτητικών τους χρόνων αποφάσισαν να συνεχίσουν την αγωνιστική τους πορεία. 
Επισης 3η θέση για την Μπιρόζη Μαγδαληνή στην κατηγορία -33 κιλά πανκορασίδων
3η θέση για τον Τσικιδρέκη Γιώργο, κατ. -27 κιλά πανπαίδων και 
3η θέση για τον Γιάντση Νικόλα στα +53 κιλά παίδων. 
Ενώ χωρίς διάκριση συμμετείχαν με νίκη στον 1ο αγώνα και ήττα στον 2ο ο Παλτίδης Παυλος στα -27 κιλά πανπαίδων και η Τσικιρδεκη Μαριέττα στα -51 κιλά κορασίδων και χωρίς νικη στην πρωτη τους εμφάνιση σε αγώνες οι :Ουρδα Έλλη και Παπαστεργιοπούλου Λυδία στις κατηγορίες -41 κιλά και -37 κιλά αντίστοιχα. 
Οι αθλητές από το παραπάνω πρωτάθλημα και τα δύο επόμενα που ακολουθούν συγκεντρώνουν βαθμολογία για τη συμμετοχή του στα κλιμάκια του 2024.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την  εξαιρετική εμφάνιση όπως και στους προπονητές της Ομάδας Αφοί Μπιρόζη και όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες της Ομάδας. 








 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.