Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτη Καστοριάς Καλλίνικου στον ΙΝ Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών (βίντεο)



Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στις 6.00 μ.μ. και στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος ομίλησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με θέμα: «Αφιέρωση σ᾿ όσους τον νόμο τον πνευματικό τηρούν».
Την ομιλία προλόγισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος και ευχαρίστησε τον κ. Καλλίνικο. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κατά το πέρας του κηρύγματος ευχαρίστησε τον ποιμενάρχη της Ι. Μ. Εδέσσης και τόνισε ότι η ομιλία του αυτή, βασισμένη κυρίως στην διδασκαλία του Αγ. Μαξίμου του Ομολογητού, είναι αφιερωμένη πρωτίστως στον πνευματικό του πατέρα, Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, καθώς και σε όλους όσους αγωνίζονται να εφαρμόσουν τον νόμο της απροϋπόθετης αγάπης για τον Θεό και τον πλησίον.
Το βίντεο της ομιλίας:

  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μια ομιλία για την υποκρισία να κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα δεν μπορούν διότι είναι μόνιμα μια υποκρισία οι χρυσοκέντητοι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.