Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατάγονται από την Πέλλα αλλά είναι υποψήφιοι βουλευτές σε άλλες περιφέρειες!



Διανύουμε προεκλογική περίοδο και τα κόμματα ανακοινώνουν σταδιακά τους υποψηφίους βουλευτές ώστε να έχουν τον χρόνο να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις εθνικές εκλογές που (πιθανότατα) θα γίνουν τον Απρίλιο ή (λιγότερο πιθανά) τον Μάιο. Το έχουν πράξει ήδη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (στο 75%) και το ΚΚΕ και γνωρίζουμε από τα παραπάνω κόμματα ποιοι θα διεκδικήσουν μια θέση στα βουλευτικά έδρανα από την Π.Ε. Πέλλας.
Όμως από το Ν. Πέλλας κατάγονται στελέχη-υποψήφιοι βουλευτές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ που θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια άλλων περιφερειών. Καλό να τους γνωρίζουμε (Σύμφωνα πάντα με όσα ονόματα έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα επισήμως):
- Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου από τα Γιαννιτσά, θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Δυτικού Τομέα Αθηνών.
- Υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης θα είναι -εκ νέου- ο βουλευτής από τα Γιαννιτσά, δημοσιογράφος και φιλόλογος, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, που εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2019.
- Επίσης στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά στη Β' Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος ο γιατρός- πλαστικός χειρουργός από την Έδεσσα, Ανδρέας Μουρατίδης, του οποίου το όνομα ακουγόταν και για το ψηφοδέλτιο της Πέλλας.
- Από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεταπήδησε στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και θα είναι υποψήφια στην Β' Θεσσαλονίκης, η δημόσιος υπάλληλος Χρυσή Γκαβανίδου από τα Γιαννιτσά (έλκει όμως την καταγωγή της από τα Κουφάλια), η οποία ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Π.Ε. Πέλλας το 2019 με τον συνδυασμό του Χρήστου Γιαννούλη.
Φυσικά, υπενθυμίζουμε ότι από την Αξό του δήμου Πέλλας κατάγεται ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος (και) στην Π.Ε. Πέλλας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αφού δεν έχει μούτρα ο κυρ Αλέκος να κατέβει στην Πέλλα αυτή τη φορά θα φάει παστέλια για να το θυμάστε ο ανυπαρκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορόιδα είναι...εδώ τους ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι ακόμη....θεέ μου γιατί δεν με έκανες φελλό να επιπλέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγάλτε όλη την κακοψυχία σας συνέλληνες και μετά την Κυριακή στην Εκκλησία…για να ολοκληρωθεί η υποκρισία του νεοέλληνα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.