Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κύπρος: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Χριστοδουλίδης -Του τηλεφώνησε και τον συνεχάρη ο Αντρέας Μαυρογιάννης



Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι ο 8ος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα δεύτερου γύρου των εκλογών.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κύπρου, ο Αντρέας Μαυρογιάννης τηλεφώνησε στο κ. Χριστοδουλιδη και τον συνεχάρη για την εκλογή του. Ανακοίνωσε ακόμη ότι θα παραμείνει ενεργός πολίτης, αλλά δεν θα μείνει στην ενεργό πολιτική.
Με καταμετρημένο το 100% των ψήφων, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας έλαβε το ποσοστό του 51,9% έναντι του ανθυποψηφίου, που έλαβε 48,1%.

Αναγνώρισε την ήττα του ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.
«Απόψε τελειώνει ένα μακρύ ταξίδι όπου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω χιλιάδες ανθρώπους και να μοιραστώ το όραμα μου. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και το μεγάλο κόμμα του ΑΚΕΛ. Λυπούμαι που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Χριστοδουλίδη για τη νίκη του. Θα παραμείνω ενεργός πολίτης και ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η επανένωση του τόπου και η χρηστή διοίκηση» με αυτή τη δήλωση ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αναγνώρισε την ήττα του από το Νίκο Χριστουλίδη ο οποίος είναι ο νέος πρόεδρος της Κύπρου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.