Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με τον Στάθη Καστερίδη ο πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Πέλλας, Γιάννης Κατσικάς



Στη "μάχη" του σταυρού ρίχνεται ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας, Γιάννης Κατσικάς, ο οποίος γνωστοποίησε ότι θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΠΕΛΛΑ- Δήμος Για Όλους», που ηγείται ο Στάθης Καστερίδης.
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Κατσικάς δήλωσε: "Πιστεύω ότι ο δήμος Πέλλας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και για αυτό συμπαρατάσσομαι στον αγώνα με τον Στάθη Καστερίδη που συνδυάζει την εμπειρία, την συνέπεια, την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα για την διοίκηση και την ανάπτυξη του δήμου μας". 
"Καλωσορίζω στην παράταξή μας το καταξιωμένο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, Γιάννη Κατσικά και του εύχομαι καλή επιτυχία. Προχωράμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον στο δήμο μας", δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης υποδεχόμενος στην παράταξή του τον Γιάννη Κατσικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.