Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στην Αριδαία! Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Σίμος Σωτηριάδης



Θλίψη στην Αριδαία! Την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα άφησε σήμερα το πρωί ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, Σίμος Σωτηριάδης.
Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα στις 7.35' το πρωί, έξω από το σχολείο, όταν ΙΧΦ αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε τον άτυχο 64χρονο την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν πεζός προς την εργασία του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας, ενώ με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση το 3ο Δημοτικό σχολείο θα παραμείνει σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, κλειστό λόγω πένθους. 
Να σημειωθεί ότι ο Σίμος Σωτηριάδης είχε σήμερα την ονομαστική του εορτή...
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. όλη η αριδαία είναι επικινδυνη κυκλοφοριακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Αριδαια φταίει, όχι ότι ο κάθε γιωτας παίρνει αμάξι και σκοτώνει κόσμο. Άμυαλοι οι περισσότεροι και επικίνδυνοι.

      Διαγραφή
  2. Μα ειναι δυνατον ???? Κριμα τον ανθρωπο που εχασε ετσι τη ζωή του πολυ κριμα , καλο παραδεισο συλληπητηρια στην οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ!!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝ!!ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ...ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΑΝΑΡΙ!!ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ!ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι η σχολική που υπήρχε,πάει κι αυτή.

      Διαγραφή
  4. απορεί κανείς γιατί δεν γίνονται τροχονομικοί έλεγχοι συνεχώς ! Αυτοκίνητα ανασφάλιστα, με ανήλικους οδηγούς κλπ.Μηχανάκια παράνομα παντού.Γιατί δεν έχουμε κυρώσεις ? γιατί μαθητές να κυκλοφορούν με δίκυκλα που σίγουρα δεν τηρούν τους κανόνες ? θα παρακαλάμε για ελέγχους?
    Στη είσοδο της Αριδαίας από Δασάκι κλπ...εισέρχονται με μεγάλη ταχύτητα οχήματα χωρίς να ακουστεί ότι συνελήφθη ένας οδηγός.Για το καλό του.Παρακαλούμε τις αστυνομικές αρχές για ελέγχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσες προσλήψεις έγιναν στην αστυνομία που είναι όλοι αυτοί.
      Κρίμα κρίμα.

      Διαγραφή
    2. Οι προσλήψεις γίνονται μόνο στην Αττική Κυκλάδες και Κρήτη Ελλάδα είναι από Λαμία και κατω

      Διαγραφή
    3. Οι προσλήψεις γίνονται μόνο στην Αττική Κυκλάδες και Κρήτη Ελλάδα είναι από Λαμία και κατω

      Διαγραφή
  5. Γιατί υπάρχει αστυνομία στην αριδαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΊ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΟΝΟΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετικός δάσκαλος και άνθρωπος! Τι κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αύριο το παιδί μου θέλει να πάει στην κηδεία του...σχεδόν 12,5 χρονών...μέχρι πέρυσι ήταν δ'ασκαλος του.Πως να τον πάω??Είναι η πρώτη φορά που μου ζητάει να πάει σε κηδεία!!ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 14 χρονια τον ιδιο διοικητη πουθενα δν γινετε αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πηγαίνετε στην Βέροια να δείτε κάθε πρωί τους σχολικούς τροχονόμους σε όλη την πόλη, και γενικά τις διαβάσεις πεζών, πως σταματάνε τα αυτοκίνητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πού είναι τα σαμαράκια που προβλέπει ο νόμος να τοποθετούνται πάνω στο οδόστρωμα μπροστά από τα σχολεία;
    Αλλοίμονο...!!! Ο σκοπός είναι ο κάθε "Σουμάχερ" της Αριδαίας να βγάζει όλο το "ταλέντο" του στην οδήγηση στο συγκεκριμένο δρόμο, μπροστά από την αυλή ΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ...!!! Το 3ο Δημ. Σχολείο Αριδαίας, το 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας και το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας.
    Κατά τα άλλα...!!! Κλαίνε και οδύρονται οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι και σε ένδειξη πένθους θα κλείσει ΜΟΝΟ το Δημοτικό Σχολείο για μια ημέρα, αντί να κλείνει ο δρόμος κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.
    Τα άλλα δύο σχολεία; Για τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου; Για τα επόμενα χρόνια που θά 'ρθουν;
    Ας μας πει κάποιος πως θα αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση...!!!
    Ή μήπως ένα θύμα δεν είναι αρκετό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο κάγκουρες ο Νομός μας είναι γεμάτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.