Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σημαντικό στέλεχος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών



Αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν σημαντικό μέλος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, το οποίο εισήγαγε ποσότητες παράνομων ουσιών από γειτονική χώρα, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.   

Πρόκειται για έναν 49χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 
Ειδικότερα, ο 49χρονος που είχε ως ρόλο την παραλαβή, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών εντός του Νομού Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες (17-02-2023) στη Λεωφόρο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. 

 Σε έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός οχήματος στο οποίο επέβαινε, στην κατοχή του και σε οικία του στην περιοχή της Τούμπας:
  • δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 43 κιλών και 426,5 γραμμαρίων, τα περισσότερα εκ των οποίων επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία του οχήματος (λεβιές ταχυτήτων, δάπεδο, πορτ μπαγκάζ κ.α.),
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό μικτού βάρους (8,8) γραμμαρίων, 
  • (2) κινητά τηλέφωνα,
  • (2) ρόδες φορτηγού, στις οποίες είχε πραγματοποιηθεί διάνοιξη για την παραλαβή, αποκρυφθείσας σε αυτές, ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης,
  • (1) νάιλον συσκευασία με εμφανή υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης  κ.α..
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.