Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χειροτονήθηκε Πρεσβύτερος ο Αρχιδιάκονος Νίκανδρος Πρίτσκας (φωτο)



Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το πρωί κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Αρχιδιακόνου Νικάνδρου Πρίτσκα στον  Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Έδεσσας.
 
Με τον Ποιμενάρχη της ΙΜ Έδεσσας συλλειτούργησε ο Σεβ Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσόστομος. Συλλειτούργησαν επίσης οι κληρικοί από το Άγιον Όρος Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος,  καθώς και από την  ΙΜ Έδεσσας.
Στην χειροτονία παρέστησαν οι βουλευτές Πέλλας Γ. Καρασμάνης, Δ. Σταμενίτης και Β. Βασιλειάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής, οι δήμαρχοι, Έδεσσας Δ. Γιάννου, Αλμωπίας Χ. Μπάτσης και Σκύδρας Α. Ιγνατιάδου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Π. Περδικάτσης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων. 

xirpr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.