Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σωματείο Κουρέων και Κομμωτών Δήμου Πέλλας (φωτο)


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2023 έκοψε το Σωματείο Κουρέων και Κομμωτών Δήμου Πέλλας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στις 7.00 το απόγευμα, στο τουριστικό περίπτερο "Φιλίππειο" Γιαννιτσών, παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Παύλος Καλπακίδης, που έκοψε την πίτα, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και τόνισε ότι, μετά την αδρανοποίησή του τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας, το Σωματείο επανέρχεται δυναμικά, με διάθεση και όρεξη για την προώθηση και λύση ζητημάτων που αφορούν στον κλάδο. 
Στην όμορφη εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν: Η δημοτική σύμβουλος Πέλλας (και νομική σύμβουλος του Σωματείου) Νατάσα Δαρδανελιώτη, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης. 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Να καθαρίσει ο τόπος από τις παράνομες που απειληται η δημόσια υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόδειξη δεν κόβουν τα απόβλητα όπου θέλουν τα πετάνε και κάνεις δεν τις ελεγχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.