Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας: Ζητούνται στην Ρόδο άτομα για εργασία



Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι ζητούνται στην Ρόδο άτομα για εργασία.
- Προσφέρεται τοπική συλλογική σύμβαση εργασίας με τις υψηλότερες αποδοχές της χώρας, στην περιοχή με τη μεγαλύτερη σεζόν.
- Παρέχεται στέγαση και διατροφή.
Μπορείτε να στείλετε εύκολα για γρήγορα σε 400+ ξενοδοχεία της Ρόδου την αίτηση σας για τις ειδικότητες που επιθυμείτε να εργαστείτε.
Μπες στο www.exr.gr/ergasia για δωρεάν καταχώρηση βιογραφικού.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 224103220.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. και σε ρόλο ντίλερ των ξενοδόχων το εργατικό κέντρο, μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα είναι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας πέρα από την διαφήμιση εύρεσης εργασίας να αναφέρει ότι η τοπική συλλογική σύμβαση εργασίας με τις υψηλότερες αποδοχές της χώρας(εδώ γελάμε),είναι 850-900 καθαρά.Αστείο ποσό για κάποιον που θα αφήσει το σπίτι του,σε συνθήκες εργασίας υπό πίεση και όχι μόνο.Μεθαύριο θα λένε δεν βρίσκουμε εργαζόμενους για την καλοκαιρινή σεζόν όπως πέρυσι,γιατί άραγε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα να καλύψουμε τις ανάγκες του νομού Πέλλας που είναι τεράστιες και μετά ας πάνε και στη Ρόδο, κάθε καλοκαίρι οι επιχειρήσεις στο νομό Πέλλας υποφέρουν και αναζητούν απεγνωσμένα προσωπικό για να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις ιδιαίτερα της εστίασης. όπως και οι βιομηχανίες Με κίνδυνο να μην μπορούν να επεξεργαστούν τα φρούτα και τα λαχανικά του νομού μας που είναι κινητήριος δύναμη της οικονομίας, παρέχοντάς τους υψηλότερους μισθούς Και μένοντας στον τόπο τους στηρίζοντας την τοπική οικονομία. Συγκεκριμένα θα ήθελα να σας αναφέρω ότι από την επιχείρηση που διατηρώ δύο υπάλληλοι πηγαίνουν στη Ρόδο και δύο ακόμη στην Χαλκιδική δημιουργώντας πλήγμα στην λειτουργία της επιχείρησης και μην ξέροντας Με ποιον τρόπο θα καλυφθούν οι θέσεις εργασίες. Γι’ αυτό σταματήσουμε την διαφήμιση, και αν δεν μπορούμε να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του νομού μας ας μην τις Κάνετε μεγαλύτερο κακό τουλάχιστον…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.