Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Πυρετός'' για τα ψηφοδέλτια στη ΝΔ - Οι κίνδυνοι για απώλειες εκ δεξιών στην Πέλλα



Αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ξεκαθαρίσει (ακόμη) τις προθέσεις του για την οριστική ημερομηνία των εκλογών, στο κυβερνητικό στρατόπεδο όλοι ετοιμάζονται δια παν ενδεχόμενο (πολύ πιθανό οι κάλπες να στηθούν 9 Απριλίου) και επικρατεί "πυρετός" για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων.
Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για τις τελικές ανακοινώσεις. Ήδη έχουν ανακοινωθεί επισήμως ορισμένοι υποψήφιοι, κυρίως εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού και “μεταγραφές” πρώην ΠΑΣΟΚων, με στόχο να δημιουργηθεί κλίμα κυριαρχίας της ΝΔ και στο κέντρο.
Εκτός από τα “μεγάλα ονόματα” πασοκογενών, δηλαδή τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, που θα είναι υποψήφιος στην Α Αθήνας και τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που θα είναι υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα, έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες της δικηγόρου και αντιδήμαρχου Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας του Δήμου Αθηναίων, Αννας Ροκοφύλλου στην Α Αθήνας, της πρώην αντιπεριφερειάρχη Νοτιου Αιγαίου και πρώην Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ελευθερίας Φτακλάκη στα Δωδεκάνησα και του Αποστολου Σπυρόπουλου, γιου του αείμνηστου Ροβέρτου Σπυρόπουλου, στην Αρκαδία, ενώ ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας ενδεχομένως να ενταχθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Καθώς όμως η ΝΔ κινδυνεύει με απώλειες κυρίως προς τα δεξιά της, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για επιστροφές. Η κυβέρνηση πάντως επισήμως δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ή το Γιώργο Καρατζαφέρη σε κανένα επίπεδο. Σύμφωνα με το news247.gr, συζητείται πάντως το ενδεχόμενο ένταξης του επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου στο Επικρατείας της ΝΔ. Με αυτό τον τρόπο το κυβερνών κόμμα θα επιχειρούσε να ανακόψει απώλειες εκ δεξιών προς τον Κυριάκο Βελόπουλο, ιδίως στη βόρεια Ελλάδα, δεδομένου ότι ο στρατηγός είχε ενεργή παρουσία στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ο δήμαρχος Έδεσσας
Στο πλαίσιο αυτό, δηλαδή της έντονης και ενεργής συμμετοχής του στις κινητοποιήσεις ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών (μέχρι και πανό είχε αναρτήσει στο Δημαρχείο), προτάθηκε -πιεστικά είναι η αλήθεια- στον δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου να δώσει τη "μάχη" του σταυρού στην Πέλλα και να εναχθεί στο ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για εκλογική περιφέρεια που η ΝΔ κινδυνεύει με απώλειες κυρίως προς την Ελληνική Λύση και το ΠΑΣΟΚ που ενισχύθηκε με την παρουσία του πρώην "γαλάζιου" Αλκη Νουσηκύρου). Ο "κύβος ερρίφθη" και αναμένεται η οριστική και επίσημη ανακοίνωση από τον δήμαρχο Έδεσσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Ο μόνος υπαρκτός κίνδυνος για τον Κούλη είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε ρε ΟΥΓΚ με έκανες και γέλασα, στο αυγό σου και πλύνε την σημαία στο μπαλκόνι έχει κιτρινίσει

      Διαγραφή
  2. Πατριώτης από τα Λιντλ, ο Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα μπει υποψήφιος βουλευτής ο Γιάννου ο Νομός θα γίνει σαν την Έδεσσα δηλαδή ΧΩΡΙΟ. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ολοι ψηφο στον Άλκη για την ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολυτα και επαυξάνω ως προς το χωριό.

      Διαγραφή
    2. Ρε βόδια,εχετε μούτρα να μιλάτε για το έργο του Γιανννου; Τον πιο πετυχημένο Δήμαρχο του Νομου; Πάτε στους άλλους δήμους να δείτε τι γίνετε.μάλλον καταρράκτη θα έχετε λόγω πόλης..

      Διαγραφή
    3. Ψήφο στον Αλκή μπας και δούμε άσπρη μέρα!ποιον Τάκη όλα έφυγαν από την Έδεσσα αα με το πανεπιστήμιο τ γίνεται;

      Διαγραφή
  4. Μας δουλεύετε ρε,τι έκανε όλα τα χρόνια που είναι στα κοινά ο Άλκης; Μία τρύπα στο νερό, αυτό θα συνεχίσει να κάνει και σαν βουλευτής, που δεν το βλέπω να εκλέγεται,ευτυχως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ήταν σε καμία θέση ο Άλκης;Αλκή αστούς να μιλάνε όλους!ξερουμε όλοι ποιος τους βάζει

      Διαγραφή
  5. Ελληνική λύση θα ψηφίσουμε και τον δικό μας υποψήφιο βουλευτή της Έδεσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννου κάτσε δήμαρχος μην μπλέξεις με αυτούς θυμάσαι που σε πουλησανεσυτοι; Δήμαρχο σε θέλουμε είσαι ο καλύτερος που πέρασε.δεν σε ψηφίζαμε αλλά τώρα θα πάρεισ ψηφουσ από αρκετό κόσμο
    Μεινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.