Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Βασιλειάδη με Σκυλακάκη για Φράγμα Αλμωπαίου, Ταμείο Ανάκαμψης, Ρύθμιση Οφειλών



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, με τον οποίο και συζήτησαν για σειρά ζητημάτων της αρμοδιότητάς του. Κύριο θέμα αποτέλεσε η ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης έργων των Δήμων, της Περιφέρειας και νομικών προσώπων (σε υγεία, τουρισμό κ.α.) που αφορούν την Πέλλα και την ευρύτερη Κεντρική Μακεδονία.

Ειδικότερα, σε ο,τι αφορά στο έργο κατασκευής του Φράγματος Αλμωπαίου, ο κ. Σκυλακάκης ενημέρωσε τον Βουλευτή για την πορεία της εξασφάλισης της χρηματοδότησής του. Πρόκειται για δύο επιμέρους έργα, το φράγμα καθ’ αυτό το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, και το έργο κατασκευής του αρδευτικού δικτύου, το οποίο περνάει αύριο από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ και αναμένεται να εγκριθεί για χρηματοδότηση με σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

Τέλος, ο Λάκης Βασιλειάδης ζήτησε εκ νέου από τον κ. Σκυλακάκη την εξέταση της επαναφοράς της δυνατότητας ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά ταμεία σε δόσεις, όπως είχε κάνει και με σχετική Κοινοβουλευτική Ερώτηση τον περασμένο Νοέμβριο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.