Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο συντοπίτης μας Απόστολος Κενανίδης για έκτη συνεχή θητεία στο ''τιμόνι'' της ΟΦΑΕΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτ/στών Ελλάδας Εμπορευματικών & Επιβατικών Οδικών Μεταφορών, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ομοσπονδίας στις 05 Φεβρουαρίου 2023, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 12.02.23, εξέλεξε παμψηφεί για έκτη θητεία, ως Πρόεδρό του, τον κ. Απόστολο Κενανίδη, καθώς και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΦΑΕ. Η θητεία της νέας Διοίκησης της ΟΦΑΕ, όπως ορίζει το καταστατικό της, είναι τριετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Φεβρουάριο 2026.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΦΑΕ έχει ως εξής:
 • Πρόεδρος Απόστολος Κενανίδης
 • Α’ Αντιπρόεδρος Μιχαήλ Πεζίκογλου
 • Β΄Αντιπρόεδρος Γεώργιος Χαλδέζος
 • Γ’ Αντιπρόεδρος Αντώνιος Βαρούχας
 • Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης
 • Ταμίας Δημήτρης Φωκαΐδης
 • Αναπλ.Γραμματέας Σωτήριος Σωτηρίου
 • Σύμβουλος Γεώργιος Τσιβρανίδης
 • Σύμβουλος Ιωάννης Βασιλειάδης
H OΦΑΕ λειτουργεί από το 1936 με πρωταρχικό σκοπό την υποστήριξη του επαγγέλματος του οδικού μεταφορέα και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΦΑΕ θα εντείνει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη του κλάδου των οδικών μεταφορών, αποσκοπώντας σε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις του κλάδου, θέτοντας τρεις βασικούς άξονες προτεραιοτήτων στον πρόγραμμα εργασίας της επόμενης τριετίας, ως εξής:

· Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ενίσχυση των «πράσινων» μεταφορών μέσα από κίνητρα για την ανανέωση του στόλου των ΦΔΧ και των ΤΛΔΧ, καθώς και προώθηση της ψηφιοποίησης εγγράφων και διαδικασιών

· Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του κλάδου με άμεσα και έμμεσα χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και με την προώθηση των συνεργειών και της ομαδικότητας για την καλύτερη οργάνωση της αγοράς και την ανάπτυξη οργανωμένων εταιρικών σχημάτων.

· Οικονομική ενίσχυση του κλάδου μέσα από αναπτυξιακά προγράμματα και επιδοτήσεις που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της αγοράς για εκσυγρονισμό κι ανάπτυξη.

Παράλληλα, η ΟΦΑΕ θα συνεχίσει την ενεργό συμμετοχή της και την διαβούλευση με τους φορείς της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Στόχος μας παραμένει πάντα η ανάπτυξη και η ενίσχυση του κλάδου των Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας, αλλά και για την διατήρηση της κοινωνικής ευημερίας.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.