19.2.23

Ημερίδα Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας: Ηλεκτρονικές απάτες εις βάρος επιχειρήσεων και πολιτών


Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου & ώρα 18:30 στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου Έδεσσας περιοχή Βαρόσι με θέμα :

Ηλεκτρονικές απάτες εις βάρος επιχειρήσεων και πολιτών

Αφορμή για τη διοργάνωση αυτής της ημερίδας είναι η αύξηση περιστατικών όπου επιτήδειοι καταφέρνουν να εξαπατήσουν επαγγελματίες και μη, με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών, καταναλωτών και πολιτών, σχετικά με τα προσχήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, καθώς και για το πως μπορούν να αντιληφθούν τέτοια περιστατικά και να προστατευθούν.


4 σχόλια:

  1. Ωραίο ... Μακάρι να παει κόσμος . εγώ ξέρω 10 υποθέσεις γνωστων μου που την πατήσανε . Κανονικά όλη η Έδεσσα πρέπει να πάει να ενημερωθεί . Αλλα σιγα μην πάνε .όλοι απο την εξυπνάδα θα πανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άιντε θα μορφωθουν και οι υποψήφιοι που θα γεμίσουν την αίθουσα ... ΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αι παρατα μας ρε κοπρια. Βγαλε αλλου το μισος σου.

      Διαγραφή
  3. Ο φωτοτυπίας ετοιμάζεται για τον Σεπτέμβριο.Η γλάστρα είναι έτοιμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.