Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλαλητήριο στα Γιαννιτσά: Ηχηρό μήνυμα για την αναβάθμιση του νοσοκομείου και την προστασία της δημόσιας Υγείας (βίντεο)



Μεγάλη συγκέντρωση στον πεζόδρομο και πορεία στους δρόμους

Ένα από τα μεγαλύτερα σε όγκο και ένταση συλλαλητήρια των τελευταίων χρόνων για την προστασία της Υγείας και την αναβάθμιση του νοσοκομείου Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στις 5.00 το απόγευμα, στον πεζόδρομο της πόλης (πλατεία ΕΠΟΝ). 
Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν με μαζικότητα στο κάλεσμα των σωματείων, συλλόγων και κοινωνικών φορέων ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Γιαννιτσών, έδωσαν «βροντερό» αγωνιστικό παρών και φώναξαν: Όχι στην κατάρρευση του νοσοκομείου Γιαννιτσών, ναι στην αναβάθμισή του, ναι στην δημόσια και δωρεάν Υγεία. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας Μπάμπης Αποστολίδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών Σίμος Φωστηρόπουλος, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Πέλλας Λευτέρης Αβραμίδης, αλλά και όλοι οι ομιλητές (12 στον αριθμό) – εκπρόσωποι φορέων, αναφέρθηκαν στις δραματικές ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας του νομού μας, στηλιτεύοντας και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας..
«Είχαμε επισημάνει και είχαμε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο κατάρρευσης της παθολογικής κλινικής, του ακτινολογικού τμήματος και του ογκολογικού ιατρείου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, χωρίς να ληφθεί το παραμικρό μέτρο που να επιλύει ριζικά το πρόβλημα», τόνισε ο κ. Αποστολίδης. Στην ομιλία του ο συνδικαλιστής αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στοιχεία στην κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, ανέλυσε τους λόγους που φθάσαμε μέχρι εδώ επιρρίπτοντας ευθύνες σε όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα για την πολιτική που άσκησαν, στον ευαίσθητο χώρο της δημόσιας Υγείας, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά, οδηγείται σε ιδιωτικοποίηση. Όπως τόνισε, η κυβέρνηση έφερε στη βουλή μια σειρά νόμων, με τελευταίο τον κατάπτυστο Νόμο 4999/2022 με τον οποίο εισάγει τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία, παρέδωσε τομείς λειτουργίας των νοσοκομείων σε εργολάβους και προωθεί την παραπέρα λειτουργία των νοσοκομείων στα πρότυπα των ιδιωτικών επιχειρήσεων υγείας.

Τα αιτήματα
Όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων που παραβρέθηκαν και μίλησαν στο συλλαλητήριο απαίτησαν:
- Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της λειτουργικής κατάρρευσης τμημάτων των νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας. Σύσταση και προκήρυξη μόνιμων θέσεων παθολόγων και μόνιμων ακτινολόγων. 
- Καμιά σκέψη για συγχώνευση ή κατάργηση τμημάτων ή κλινικών ή για εναλλάξ εφημέρευση των δύο νοσοκομείων του νομού.
- Επικαιροποίηση του οργανισμού του νοσοκομείου και λειτουργία του με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα.
- Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και των συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να φύγουν οι Εργολάβοι από τα Νοσοκομεία. 
- Άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου για αποκατάσταση του ιατρικού μισθολογίου στα επίπεδα πριν από τις περικοπές. Ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ).
- Ενιαίο, καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας-Πρόνοιας με σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για όλο το λαό, με πλήρη και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.   
Στο τέλος της συγκέντρωσης αποφασίστηκε η συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα με εκπροσώπους από τους φορείς ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα του αγώνα που ξεκίνησε για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας και την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία από τον πεζόδρομο σε δρόμους της πόλης με πανό και συνθήματα. 

Οι ομιλητές
Στην συγκέντρωση μίλησαν συνολικά 12 εκπρόσωποι φορέων, ενώ την υποστήριξή τους στα αιτήματα των εργαζομένων και στον αγώνα, εξέφρασαν δεκάδες φορείς, σωματεία και σύλλογοι από την ευρύτερη περιοχή. 
Συγκεκριμένα, χαιρετισμό απηύθυναν κατά σειρά:
Σίμος Φωστηρόπουλος- Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, 
Θεανώ Ζουρνατζίδου- Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας (Γιαννιτσών),
Λευτέρης Αβραμίδης- Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Πέλλας,
Εύα Μαυροκεφαλίδου- Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα ΚΕΠ,
Χρήστος Κοντίδης- Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων & Ποτών Ημαθίας- Πέλλας,
Όλγα Κουρτζάκη- Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών,
Γιάννης Σουμελίδης- Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος «Ενότητα»
Ελένη Μπακιρλή- Γενικός Σύμβουλος ΠΟΕΔΗΝ, Νοσηλεύτρια στο ΑΧΕΠΑ
Χρήστος Λειβαδιώτης- Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Έδεσσας
Φώτης Χατζόγλου – Β’  ΕΛΜΕ Πέλλας
Νίκος Νατζμέ - Εργατικό Κέντρο Νάουσας και
Μπάμπης Αποστολίδης- Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας.
Στο συλλαλητήριο, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Στάθης Καστερίδης, Θεόδωρος Θεοδωρίδης και Στάθης Φουντουκίδης, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ολυμπία Παπαδοπούλου, ο επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέλλας Γιάννης Ανεστάκης και Άλκης Νουσηκύρου (υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Πάνος Ζαρογουλίδης, Αντώνης Ξυλουργίδης, Απόστολος Τσαλταφερίδης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, κοινωνικών φορέων, συλλόγων και σωματείων του Ν. Πέλλας.
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπουλουσάκης siig
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,, αστο καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ από τον καναπέ θα λύσεις τα προβλήματα του τόπου μας...άστο καλύτερα

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΟΥΠΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚΟ. ΑΕΡΙΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ(ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΛΥΠΗ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ) ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΥΡΩΜΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΙΤΣΗΣ ΡΕ ΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. ΕΧΕΤΕ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Π.Χ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχχαα... Η αναφορά στους υποψήφιους τι είναι ; Βοήθησαν ή θα βοηθήσουν σε κάτι ; Για διαφήμιση είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φορέων και των πολιτών των Γιαννιτσών αμαυρώθηκε δυστυχώς από την γελοία πραγματικά παρουσία του δημάρχου και της βλαχομπαρόκ κατσαπλιάδικης κουστωδίας του, οι οποίοι δεν σταματούσαν να γελούν, περιφρονώντας κάποιους από τους ομιλητές οι οποίοι με απλά και σταράτα λόγια κατέδειξαν την καταστροφική κυβερνητική πολιτική στον τομέα της υγείας και εργασίας, της οποίας γνήσιοι εκφραστές είναι και οι ίδιοι στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σασ ανάψει τα φουγάρα θα σασ αναβάθμιση το νοσοκομείο έτσι δεν σασ έλεγε η Τζάκρη; Εεε καλά να πάθετε τώρα.ψηφιστε ξανά την συντοπίτησα σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ ρε μανία με την Τζάκρη ας ανάψουν τα φουγάρα και τα νοσοκομεία αυτοί που κυβερνούν τον τόπο 3 βουλευτές έχει το κόμμα της ΝΔ και έναν αντιπεριφερειάρχη που είναι φωτογραφίζονται στα μεγάλα προβλήματα λύσεις δεν έχουμε δεί από δ αυτούς πουθενά σε τίποτα μέχρι και στα αγροτικά ο υπουργός που είναι αυτος που τέλεσε υπουργός αγροτικής ανάπτυξης που είναι χαμένος στο διάστημα. Ευτυχώς αυτός δεν πήγε στα μπλόκα γιατί έχει γνώσει του θέματος;

      Διαγραφή
    2. Ρε γκασμα 6:16 ποιοί υποβάθμισαν έκλεισαν και συνεχίζουν να κλείνουν νοσοκομεία;
      Βλάκα ε βλάκα.

      Διαγραφή
  7. Ευτυχως που ο Καστεριδης "εσυρε" τους παντες στην κινητοποιηση. Ειδ' αλλως θα βλεπαμε ξανα και ξανα δυο- τρεις νοματαιους με ενα πανο και μεχρι εκει. Η προκληση για Δημοτικο Συμβουλιο απο τον επικεφαλη της αντιπολιτευσης εβαλε τα θεμελια για να ξυπνησουν ολοι. Η υποκριτικη σταση του Σταμκου στην περιοδο που το νοσοκομειο μας βογκουσε ξεδιπλωθηκε τωρα με την παρουσια του δημαρχου Πελλας στο συλλαλητηριο. Ετσι ειναι η ζωη και η αναγκη σε κανει να συρεσαι ακομη και με το ζορι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ; ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

      Διαγραφή
    2. Έσυρε; χαχαχα αυτός δεν μπορεί να σύρει τα λόγια του............... θα σύρει κόσμο στο συλλαλητήριο;

      Διαγραφή
    3. Η πρόεδρος του συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου είναι για tea party και σουαρέ με τις συζύγους ξεπεσμένων γαλαζοαίματων. Συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια είναι μόνο για την αλητήρια πλέμπα που συχνάζει στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου, αναμένοντας εξυπηρέτηση από το ηρωικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Η ίδια προφανώς έχει ιδιωτική ασφάλιση και πριβέ εξυπηρέτηση στο Διαβαλκανικό.

      Διαγραφή
    4. 10:46 πρεπει να σε εχει πονεσει πολυ ο Καστεριδης. Εμεις δεν θελουμε Δημαρχο για λογια. Θελουμε Δημαρχο για εργα. Καταλαβες κουναβι; Ο Καστερ θα ειναι ο επομενος Δημαρχος με περιπατο. Εσεις κοιταξτε μην σας αφησει ο Θοδωρος εξω απο την β Κυριακη γιατι σας φτανει και τοτε την βαψατε all together γιατι Καστερ και Τεο ξερουν απο συνεργασιες...

      Διαγραφή
    5. Εσυ κοιτά να βρεις καμία γωνία να κρυφτείς γιατί με τόση σιγουριά δεν θα μπορείς να χωνέψεις την ήττα του Καστεριδη και της τραγικής κακόγουστης παρεούλας του,

      Διαγραφή
    6. Καταλαβες 6;40 γιατι σε αποκαλεσα κουναβι; Επειδη το μυαλο σου ειναι στο κρυψιμο, στις γωνιες και επειδη προκαλεις δυσωδια στην κοινωνια. Προσωπικα δεν εχω δυσεντερια για να χωνεψω αλλα ουτε και κακογουστες παρεουλες. Τα δικα σας γνωρισματα και χαρακτηριστικα ειναι δυσκολο να τα μεταθεσεις σε αλλους γιατι ολοι σας γνωριζουν και μαλιστα η κοινωνια σας εχει χαρτογραφησει με προηγμενη τεχνολογια. Οχι οτι δεν κανετε μπαμ με γυμνο οφθαλμο αλλα ειστε πειραματοζωα προς εξερευνηση. Σας εχει γινει τοσο μεγαλος ο εφιαλτης με τον Καστεριδη που μονο στο ακουσμα του ονοματος του τρεμετε. Αν θελετε τον αλλαζουμε αυριο κιολας βαζοντας στην θεση του το αγαλμα της πλατειας Γκωνου Γιωτα. Ακομη και το αγαλμα θα σας κερδισει γιατι οι πολιτες συχαινονται την αθλιοτητα και την υποκρισια. Και εσεις ειστε ο βασικος ορισμος αυτων των εννοιων...

      Διαγραφή
    7. Ο Καστερ και ο Τεο ένα πράγμα ξέρουν καλά…. Καθηγητές και οι 2.

      Διαγραφή
    8. Για όσους θυμούνται κάποια γεγονότα από την ιστορία των Η.Π.Α., όταν ακόμη ήταν μόνο 38, οι υπόλοιπες ονομάζονταν περιοχές και η Χαβάη ήταν Βασίλειο.
      Ο Συνταγματάρχης ΚΑΣΤΕΡ κατέχει μια μοναδική θέση στην αμερικανική ιστορία. Ένας ήρωας για μερικούς, ένας κακοποιός για άλλους, ήταν αμφιλεγόμενος στη ζωή και ακόμη και στον θάνατο. Την φήμη του την απέκτησε κατά την διάρκεια του Αμερικανικού εμφύλιου.
      Σήμερα, η ιστορική έρευνα έχει αποδείξει πως το άστρο του ΚΑΣΤΕΡ δεν ήταν και τόσο λαμπρό όσο παρουσιαζόταν και ότι ο ίδιος ερχόταν σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους όσο και με τους κατωτέρους του έχοντας δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες.
      Το σίγουρο και καταγεγραμμένο, είναι το ότι όταν εισέβαλε σε περιοχή που είχε παραχωρηθεί επίσημα, με συνθήκη, στους ινδιάνους ιθαγενείς Σιου, προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο στους άπληστους για χρυσό συμπατριώτες του, το «Τρελό Άλογο» και ο «Καθιστός Ταύρος» του έκλεισαν στην κυριολεξία το σπίτι. Γιατί εκτός από 5 ίλες ιππικού και τον τον ίδιο τον ΚΑΣΤΕΡ, σκοτώθηκαν δύο από τους αδερφούς του, ο γαμπρός κι ο ανηψιός του.
      Ο θεμελιωτής του κουμουνισμού Καρλ Μαρξ έχει πει, ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και την δεύτερη σαν φάρσα. Πως να μιάζει άραγε την τρίτη φορά.
      Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, καταστάσεις,γεγονότα και κυρίως προθέσεις, είναι συμπτωματική.

      Διαγραφή
    9. προς *11:00*: "να μην ανησυχεις οταν οι αλλοι δεν μπορουν να σε καταλαβουν. Να ανησυχεις ομως οταν εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις τους αλλους". Διχως υστερογραφα γιατι το ανωτερω γνωμικο δεν επιφερει συμπτωσεις αλλα απευθυνεται στην κρυφη σου πλευρα.

      Διαγραφή
    10. 11'00 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΜΟΊΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΣ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΠΙΚΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ. Ο ΚΑΣΤΕΡ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ!!!!

      Διαγραφή
    11. Καλημέρα αγαπητέ συνδημότη. Όπως είπε και ο Τζον Λένον, μπορείς να πεις ότι είμαι ένας ονειροπόλος, αλλά δεν είμαι ο μόνος.
      Όσο για σένα που δικαιούσε όπως όλοι μα να ονειρεύεσαι, ισχύει η ρήση ενός πολύ παλαιότεροι ποιητή. Του Δάντη «η ζωή είναι ένα όνειρο που το βλέπεις με ανοιχτά τα μάτια».
      Ξέρω είναι κουραστικό να βλέπεις το ίδιο όνειρο 12 χρόνια, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή.

      Διαγραφή
    12. Μηπως θα επρεπε να μαθεις να γραφεις σωστα την Ελληνικη γλωσσα και κατοπιν να ονειρευεσαι; Ξερεις τα πολλα ονειρα σε χαζευουν και δυστυχως ο μεγαλος αυτος τραγουδοποιος σε καποιο στοιχο του σε παραπεμπει στην ταινια του Ελληνικου κινηματογράφου "ο ονειροπαρμενος". Οποτε ονειρεψου οσο θελεις, οποτε θελεις γιατι δεν πληρωνεις ουτε ΦΠΑ αλλα ουτε και πανδοχειο αγαπητε Λαμπρο Κωνστανταρα...

      Διαγραφή
    13. Η ορθογραφία δεν ήταν ποτέ το καλύτερό μου. Δεν είμαι και της Νομικής!!! Έστω και σε μονοτονικό τονίζω σωστά όμως δεν μπορείς να πεις. Επί της ουσίας τώρα, πολλά λόγια και φιγούρα, και καθόλου ουσία αγαπητέ ΚΡΙΣΤΙΆΝΟ.

      Διαγραφή
  8. Ο ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΚΙΙΝΩΝΕ ΤΟΝ ΣΙΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ;ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ;Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Ή Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΣ & ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΚΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OΦEIΛAN OTAN O KAPAΣMANHΣ EIΠE ΣTHN ΣYΣKEΨH ΣTO ΔHMAPXEIO, OTI YΠAPXOYN ΦΩNEΣ ΠOY EMΠOΔIZOYN NA ΠEPAΣEI H TPOΠOΛOΓIA TOY ΓIA THN AYTOTEΛEIA TΩN NOΣOKOMEIΩN THΣ ΠEΛΛAΣ .
    EΠPEΠE NA TOY ZHTHΣOYN NA ΠEI TA ONOMATA AYTΩN ΠOY EMΠOΔIZOYN.
    HTAN BAPIA KATAΓΓEΛIA. AΛΛA KAI O IΔIOΣ EΣTΩ KAI TΩPA ΠPEΠEI NA TOYΣ ONOMAΣEI.
    TO ONOMATAKI TOYΣ ΠPEΠEI NA MAΘOYME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.