Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Στο «Αντώνης Τρίτσης» το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και η Αναβάθμιση Δικτύων Ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης σχολίασε τη σημερινή θετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης του προγράμματος ανάπτυξης και αλληλεγγύης της αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» για την ένταξη δύο ακόμα έργων Δήμων της Πέλλας, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρών, για τα οποία αναμένεται η τελική υπογραφή από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών.

Πρόκειται για την ανέγερση νέου κτηρίου για το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, το οποίο ο Βουλευτής χαρακτήρισε «πάγιο αίτημα των μαθητών και των καθηγητών που σήμερα κάνουν μαθήματα σε προκάτ αίθουσες και λυόμενα, το οποίο πέρασε από 40 κύματα ενώ έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και χρόνια», καθώς και την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας.

Τα κονδύλια αυτά προστίθενται στη λίστα των χρηματοδοτικών εργαλείων που κατευθύνονται προς την ΠΕ Πέλλας, για τα οποία το συνολικό ύψος αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως είχε αναφέρει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη επίσκεψή του τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ανέφερε πως «η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει και πάλι πως ακούει τις τοπικές κοινωνίες, ενδιαφέρεται για τα ζητήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχει τη βούληση και την ικανότητα να δίνει λύσεις και να κλείνει εκκρεμότητες. Ειδικότερα για το θέμα του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, σε πρόσφατη συνάντησή μου με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, είχα παραδώσει το ψήφισμα που επέδωσαν στο γραφείο μου οι μαθητές του σχολείου, όπου ζητούσαν άμεση επίλυση του κτηριακού ζητήματος».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Να μας πεις γιατην παρακράτηση του 20 τις εκατό στα πορίσματα γιατί αλλααααα είχατε υποσχεθεί το περασμένο καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI ΘA AKOYΣOYME AΠO TOYΣ BOYΛEYTEΣ MAΣ. TI ΣKAPIΦIZONTAI ΓIA TA ΨHΦAΛAKIA. ΠHΓE ΛEEI TO ΨHΦIΣMA ΣTON YΠOYPΓO. TAXYΔPOMOΣ; ΓIATI ΣTHN HΛEKTPONIKH EΠOXH ΠOY ZOYME TETOIA ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΑ ΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε με τις μπάρες στα τρακτέρ αυτό είναι το πρόβλημα του αγροτη ρε μπούφο που χαραμισαμε και το σταυρο μας σε εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι θα ξεγελάσετε τον κόσμο με κουπόνια και δελτία για να σας ψηφίσουν κάνετε λάθος, θα φάτε μαύρο που θα κάνετε το σκατό σας παξιμάδι σαν το Τζαμτζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.