Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Πέτρος Φερεκίδης υποψήφιος με τον Στάθη Φουντουκίδη



Έναν ακόμη νέο υποψήφιο ανακοίνωσε ο Στάθης Φουντουκίδης. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας ανακοίνωσε μια ακόμη υποψηφιότητα με την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Πέτρος Φερεκίδης είναι εποχιακός πυροσβέστης, πηγαίνει ανά την Ελλάδα όπου τον καλεί το καθήκον για το καλό της κοινωνίας. Συνδικαλιστής στον κλάδο του σε υψηλό επίπεδο, στρατεύεται στον συνδυασμό ''Μέλλον Δημιουργίας'' για να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του, για τα παιδιά μας. Θα είναι υποψήφιος στην ΔΕ Γιαννιτσών.
Καλό αγώνα Πέτρο!!!

''Μέλλον Δημιουργίας''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΟΔΙΑ;ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΤΕ ΣΩΘΗΚΑΜΕ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ 'Θ.Θ' ΣΤΑΘΗ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΡ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΚΑΝΑΛΟ. ΚΑΣΤΕΡ Κ ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ Β ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙΣ 2 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ 3. Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ 3 ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ 4. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΩ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ 1. ΑΡΙΘΜΗΤΗΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΕΞΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΕ!! Καλα το πας με τους αριθμούς, αλλα μια ενσταση:
      35 συμβουλοι μειον 7 αυτοι που αναφερεις , μειον 1 το ΚΚΕ μειον 21 ο Δημαρχος, μένουν 6(έξι!!!) για τον 2ο...λίγες μου φαινονται!
      Αν παρει 1-2 ακόμη ο 2ος, από που θα αφαιρεθουν οεο????

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ SMART ΑΡΙΘΜΗΤΗΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ) ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΓΡΑΦΩ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΔΡΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΝ Α' ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
    3. Ρεαλιστικό ο καστεριδης δήμαρχος; Γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

      Διαγραφή
    4. 6:04 ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΕ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ Α' ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.