Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωτήρια παρέμβαση Γιαννιτσιώτη επιβάτη σε δρομολόγιο - ''θρίλερ'' με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (βίντεο)



Σε "θρίλερ" εξελίχθηκε δρομολόγιο της Κυριακής με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πιερίας, από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κατερίνη, όταν ο οδηγός του παρουσίασε περίεργη και ανορθόδοξη συμπεριφορά και αν δεν παρενέβαινε επιβάτης από τα Γιαννιτσά, μπορεί και να είχαμε χειρότερες εξελίξεις. 
Σύμφωνα με τον συντοπίτη μας Θεόφιλο Ρούσση, λίγο μετά τις 21:00, χτες Κυριακή, στο λεωφορείο που εκτελούσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη, ο οδηγός του παρουσίασε μια περίεργη συμπεριφορά 8 με 10 χιλιόμετρα έξω από την Κατερίνη, γεγονός που αναστάτωσε τους επιβάτες.
"Το λεωφορείο ξαφνικά άρχισε να πηγαίνει πότε δεξιά και πότε αριστερά, έκανε περίεργους ελιγμούς πάνω στην εθνική οδό που προκάλεσαν την αναστάτωσή μας", επισημαίνει ο -επιβάτης- κ. Ρούσσης ο οποίος από τα πισινά καθίσματα που βρισκόταν πήγε στον οδηγό και τον ρώτησε αν είναι καλά και να μάθει τι συμβαίνει. "Είδα τον οδηγό καταϊδρωμένο, δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε και σιγά σιγά με την παρέμβασή μου ακινητοποιήθηκε το λεωφορείο, ενώ στους επιβάτες επικρατούσε πανικός", σημειώνει ο κ. Ρούσσης.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο 436ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησαν σε ολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού στο σημείο και για το δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ το λεωφορείο συνέχισε κανονικά την πορεία του με οδηγό που έφτασε από την Κατερίνη.


Bίντεο: Kapa News
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.