Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tραγωδία στην Ιταλία: Δεκάδες μετανάστες βρέθηκαν νεκροί σε παραλία



Περισσότεροι από σαράντα μετανάστες βρέθηκαν νεκροί σε παραλία στη νότια Ιταλία, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ansa. Mέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι μετανάστες επέβαιναν στη λέμβο που βυθίστηκε. Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία η βάρκα έσπασε και οι άτυχοι μετανάστες έπεσαν στα παγωμένα νερά.

To πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos ανέφερε ότι πάνω από 100 άνθρωποι επέβαιναν στο σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες και ότι περίπου 50 είχαν διασωθεί. Το σκάφος, που μετέφερε μετανάστες από το Ιράν, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, συνετρίβη σε βράχια εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με το Adnkronos.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AGI, μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται μωρό ηλικίας λίγων μηνών. Οι πρώτες βοήθειες σε μετανάστες και πρόσφυγες παρασχέθηκαν από την ιταλική οικονομική αστυνομία. Τα ταχύπλοά της συνεχίζουν τις έρευνες, σε αναζήτηση τυχόν επιζώντων, ενώ στους διασωθέντες παρέχεται ιατρική φροντίδα από τον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.