Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομείο Πέλλας (ΟΜ Έδεσσας): Επιχορήγηση 200 € μηνιαίως στους προσληφθέντες Ιατρούς ΕΣΥ



Με πρωτοβουλία της Διοίκησης της Οργανικής Μονάδας Έδεσσας ενεργοποιήθηκε παλαιότερη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας περί έγκρισης επιχορήγησης προσληφθέντων υπαλλήλων στο Νοσοκομείο, ως κίνητρο προσέλευσης. Συγκεκριμένα, για την υπ’ αριθμ. 2598/14-03-2023 τρέχουσα προκήρυξη του Γ.Ν.Πέλλας-Ο.Μ.Έδεσσας εγκρίνεται επιχορήγηση ύψους 200€ μηνιαίως (με την πιο συμφέρουσα μορφή για τους αποδέκτες) και για χρονικό διάστημα ενός έτους, για κάθε έναν από τους προσληφθέντες Ιατρούς ΕΣΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Και εμείς που ήδη δουλεύουμε τι θα κάνουμε τα κορόιδα ; Ποιος σκέφτεται αυτές τις βλακείες . 2 ταχυτήτων εργαζόμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να δώσει κίνητρα 200 ευρώ σε γιατρούς να έρθουν να σας ξεκουράσουν.. Αλλά καί πάλη ξέρουν ότι δε θα έρθει κανείς με 1300+200

      Διαγραφή
  2. Ποιους γιατρούς ρε?οι νοσηλευτές που τρέχουν όλη μέρα και κάνουν τις δουλειές τους?τίποτα? Δεν μιλάει κανείς? ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοτώθηκαν στην δουλειά. Δεν προλαβαίνουν να σκουπίζουν τον ιδρώτα. Φέρτε και καμιά πετσέτα

      Διαγραφή
    2. Αν δεν είσαι στο χώρο της υγείας να μην μιλάς.Οι νοσηλευτές είναι οι ήρωες της πανδημίας.Και το ξέρουν πολύ καλά οι γιατροί αν και δεν μιλάει κανείς.Οι αλήθειες να λέγονται.

      Διαγραφή
    3. Παλιό το ποίημα. Κανένα καινούργιο;

      Διαγραφή
  3. Πες τα . Και αυτοί τι είναι χαζοί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσα χρόνια ξύσιμο, θα έπρεπε να πάρουν ένα επίδομα για τα νύχια τους!!! Γιατροί και νοσηλευτές. Ας το σκεφτούν οι υπεύθυνοι σας παρακαλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φέρτε πρώτα γιατρούς που να ενδιαφέρονται για τον ασθενή κ όχι να τον αφήνουν να πεθαίνει αβοήθητος,μετά εκπαιδεύστε το καινούργιο κ ανειδίκευτο προσωπικό,γιατί είναι άπειρο κ απρόσεκτο κ ύστερα να τους πληρώσουμε...Οι μόνοι που αξίζουν είναι λίγες από τις παλιές έμπειρες νοσηλεύτριες.. Προσέξτε τους ηλικιωμένους στο νοσοκομείο Έδεσσας!!!!;Είναι πολύ κρίμα να χάνονται ζωές από ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ!!!!!😥😥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.